fredag 21. oktober 2011

Alenetid

Før var jeg en oversosial person som fikk angst av tanken på å være alene med meg selv og mine tanker. Da jeg ble alenemamma fikk jeg erfare at kveldene der man sitter alene er det mange av. Jeg fikk også erfare at alenetid er gull verdt, på tross av at i lengden kan det bli litt ensomt. Nå om dagen er det ikke flust av alenetid. Jeg har stort sett venninner, familie eller en kjekkas til å fylle opp kveldene mine. Så i kveld, i kveld har jeg hatt en skikkelig fin alenekveld :-)


Slapp av, litt sosial har jeg vært. Vi har vært hos bestevennene våres i dag og lekt og herjet etter barnehagen. De kom hjem fra Spania/Island i går kveld. Godt å ha dem hjemme igjen. Guess who?! ;-)


I kveld derimot har jeg tent stearinlys på badet, satt på noe digg musikk og sunket ned i badekaret. Der har jeg kokt meg. Det var deilig, helt til jeg plutselig ble overvarm og måtte kaste meg inn i dusjen. Ah, på badet mitt er jeg så bortskjemt! Ellers har jeg bare slappet av, og nå ligger jeg godt plassert under dyna - klar for å sove. Jeg vil være klar for en ny dag. En lørdag med kos og morro :-)

Sov godt, tittere - alene eller ei!

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Det der hørtes fantastisk godt ut! Skulle ønske ej kunne synke ned i ett kar også! Men den gang ei! Ha en flott lørdagsKVELD! :)

Monica Jensen sa...

Her i hus er det stort sett Teo som bruker det, og han elsker det! :) Men jeg skal innrømme at det ikke er noe som er bedre enn å legge seg ned i et varmt boblebad når man er frossen og kald, noe man ofte gjerne er på vinteren ;)

Ha en fin mandag! klem