torsdag 6. oktober 2011

Bittersøtt!

Dere har vel fått det inn med t-skje at torsdager betyr barnefri for meg. Tror jeg nevner det hver uke, og har gjort det i over 1,5 år ;-) Vanligvis på torsdager kommer Eirik og Teo hjem hit etter jobb for å hente klær og si hei. Det er godt å få litt tid med Teo på ettermiddagen, men samtidig er det vondt, for han kan bli litt sår når de skal dra videre. I dag var intet unntak. Han holdt rundt meg og så så trist ut. Ikke fordi han ikke vil til pappaen sin, men fordi han ville også slappe av med meg. Akkurat når det kommer til Teo sitter tårene mine løst, og jeg merket at det var ekstra vanskelig å holde dem tilbake i dag. Jeg klarte det da, noe annet hadde vært fryktelig dumt, men de presset på en god stund etter at han hadde dratt.


Nå har vi avtalt at jeg skal sende med klær i barnehagen på torsdager. For min del blir jo det trist å ikke se han mer enn på morgenen, men det er absolutt det beste for Teo og Eirik. Hjelper ikke å tenke ego når det kommer til sitt eget barn. Han sine behov kommer først, uansett hva!

Så mens jeg sitter her å smådepper litt, er jeg også glad. Jeg har nemlig en date i kveld. En date som kan tilbringes utenfor mine fire vegger om vi vil. Det føles litt bittersøtt. Savner Teo, men samtidig ordentlig tid med en annen kjekk kar :-) Jeg gleder meg!


Plutselig er ting forandret. Til det bedre for min del. Jeg gleder meg stort over tiden jeg har med Teo, men samtidig gleder jeg meg også over de dagene jeg har for meg selv på en helt annen måte. Barnefri har jeg jo uansett, om jeg vil det eller ei, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det? :-)

Nå skal jeg sette på høy musikk og danse meg inn i dusjen. Standard barnefri-Monica!
Klem fra meg**

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Off, kan tenke mej det e tungt når han "ikkje vil" ja...Men det vise no kor stor kjærlighet han he til dokke;)
Kos dej på date ikveld ;)

Anonym sa...

Kos deg masse masse!!