lørdag 22. oktober 2011

Å bli kjent!

Hvordan skal man gå fram?
Når det er et barn inn i bildet er det ikke bare bare å vite hvordan man skal gå fram. Hvordan skal man involvere et barn i et nytt forhold. Man kan ha sett for seg hvordan man vil gjøre det, men når man faktisk havner i situasjonen gjelder det å følge magefølelsen. Føle på seg hva som faktisk er riktig for oss.

Hvem er du?
Nå er vi kompiser. Hvertfall i Teo sine øyne. Nicklas er mamma sin kompis, men også Teo sin kompis. Viktig å ikke presse på for mye, eller gi luringen for mye å tenke over, da kan han jo bli skeptisk. Det vil vi ikke. Vi vil at han skal føle seg komfortabel med denne nye situasjonen, og derfor er det viktig at det blir gjort på rette måten, gradvis.

Hva gjør vi?
Jeg har funnet ut at det er best om de blir kjent utenfor husets fire vegger. På et sted der Teo ikke er "sjefen". Da vil det ikke føles like "voldsomt" ut, for noen av oss. I dag dro vi derfor til en stor gård i Vestby, der hvor mammaen til Nicklas bor. Det var avslappende og det var på Teo sine premisser. Vi tittet på traktorer :-) Du kan tenke deg hvor stas det var for luringen, å få sitte i den ene etter den andre traktoren. Tute. Vri om nøkkelen. Svinge på rattet. For så og løpe videre til neste traktor..


Hvordan gikk det?
Det gikk over all forventning. Jeg har nok innsett at jeg ikke trenger å stresse sånn over situasjonen, og heller bare kose meg, for dette går bra - hvertfall foreløpig. Vi har jo overhodet ikke dårlig tid, så her kjenner vi på hva slags tempo som føles riktig for oss. Èn dag av gangen! Jeg har funnet meg en kar som er flink med barn, som er trygg på seg selv rundt barn, og det merker nok Teo veldig godt. Han dro derfra, 2 nye traktorer og 1 gravemaskin rikere, storfornøyd!! :-)


Vi har hatt en kjempefin dag i Vestby. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg grudde meg, dagen har jo vært topp! :-) Nå skal jeg straks gjøre i stand middag. Om ikke så alt for lenge får jeg nemlig middagsbesøk. Moren til Nick sendte med oss elgkjøtt. Nam!

Ønsker dere en FLOTT lørdagskveld!
Klem fra meg**

3 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

Så utrolig koselig innlegg å lese! Ingen vits å stresse sånn da GUNDA ! ;) heheh...ta livet som det faller seg.. Det kunne jo ikke blitt en bedre start for gutta dine :) Ha en fin kveld, og håper maten ble bra da! Du er vel egentlig ikke så verst til å lage mat.. :) God helg!

Karen Marie sa...

Hihi, pass på så den lille luringen der ikke flytter fra deg og inn hos "svigermor". Han så passe fornøyd ut inne i den traktoren :)

Syntes det høres ut som om dere har full kontroll på dette jeg, det er så kjekt å lese om :)

Monica Jensen sa...

Cecilie:
Ja, driver å minner meg på det selv støtt og stadig; at jeg må ta livet som det faller seg... :) Foreløpig faller det greit på plass :D

Hmm...mat kan jeg vel lage, det er vel heller interessen som ikke er heeelt til stedet ;) Jeg liker å lage mat til andre da!

Håper du hadde en fin helg :)

Karen Marie:
Hehe, blir nok ikke siste gangen han er på besøk der. Var en rimelig fornøyd gutt som løp rundt :D

Ja, føler selv det går veldig bra. Heldigvis :)