onsdag 12. oktober 2011

Dårlig samvittighet

Vi har nok en hjemmedag. Etter gårsdagens telefon fra barnehagen hadde jeg ikke forventet noe annet, men det er uansett alltid frustrerende med sykt barn. Jeg sliter med dårlig samvittighet. Ovenfor jobben fordi jeg nok engang er hjemme, men også ovenfor Teo fordi jeg merker jeg ikke klarer å kose meg maks med han - nettopp fordi jeg føler jeg skulle vært på to steder på én gang!


På morgenen i dag tenkte jeg flere ganger "Hva i alle dager gjør han hjemme?". Aktivitetsnivået var nemlig rimelig høyt, på tross av feberen. Nå derimot er det litt roligere i stua. Feberen hans har steget litt igjen. Han fryser. Jeg har tatt av han klær, men hentet dyna og fyrt i skrudd på peisen. Nå sitter han i sofaen under dyna og klipper i papir. Ny hobby ;-)


Jeg skal benytte denne roligtiden til å jobbe litt med manuset. Nå er det ikke bare ett manus, men enda ett til. Spennende. Jeg gleder meg til å begynne. I første omgang skal det oversettes fra engelsk til norsk. Kall meg gjerne rar, men jeg synes det er verre å oversette den veien. Nettopp fordi ting høres ofte så veldig mye bedre ut på engelsk, spesielt i filmsammenheng ;-) Kanskje det hjelper på samvittigheten, når jeg ser at ting på "to do"-listen stadig blir mindre! Og sånn ellers skal jeg prøve å slappe av og kose meg, med den lille favorittpersonen min. Han fortjener det! :-)

Ingen kommentarer: