torsdag 20. oktober 2011

Kliss klass fra meg!

Det er ingen tvil om at jeg er mest fantasifull og skrivelysten når jeg ikke har det så bra med meg selv. Da slår sarkasmen til på en helt annen måte, og jeg føler selv innleggene blir bedre og mer underholdende. Nå om dagen har jeg det veldig bra. Både på jobb og på privaten. Livet er lett om dagen! Det gjør derimot noe med "kvaliteten" på blogginnleggene mine, og det merkes også på (den manglende) responsen! Det får i såfall være, for det er godt å ha denne gode følelsen i magen!

Tidligere har jeg pratet om jakten på lykke. Jeg har skrevet at livet består av masse små lykke-øyblikk, og at man ikke kan være gjevnt over lykkelig. Det står jeg fortsatt for, livet er jo ingen dans på roser. Samtidig vil jeg få frem at jeg har det veldig bra om dagen. Lykkelig er kanskje rette ordet ;-) Plutselig har jeg møtt en som tar vare på meg. En som får meg til å føle meg spesiell, trygg og ekstra glad. En jeg kan le med. En jeg kan prate om alt med. En jeg kan dusje med ;-)

I over 1,5 år har jeg tilbrakt mye tid med venner, familie og selvfølgelig Teo. Det gjør jeg fortsatt så klart, og det skal ikke forandres. Teo betyr alt for meg, og mine venninner er hakk i hel. Hadde ikke klart meg uten dem. Selvom jeg vet dem er glad i meg og er der for meg, blir man jo ikke tatt vare på på samme måte som man blir av en potensiell kjæreste. Det er jo bare sånn det er. En venninne kan ikke dekke alle behov. Nå er det fint å ha en helt spesiell en i livet mitt. Det er både skummelt og godt omhverandre, akkurat som det skal være på dette tidspunktet. Ja, jeg har sommerfugler, men det trenger jeg kanskje ikke å fortelle dere ;-)

Håper dere vil fortsette å følge meg, og jeg lover; sarkasmen og ironien skal jeg ikke gi slipp på. Dere skal slippe kliss klass fra ende til annen hver gang dere titter innom her. Sånt er det ingen som har noe interesse av å lese om, hvertfall ikke jeg.. Men litt, litt blir det nok - men bare litt! :-)

Nå skal jeg kaste meg rundt. Familieselskap hos moren til stefaren min står på planen. Teo er hos pappaen sin. Uvant og ikke ha han med i familiesammenheng, men denne helgen er vår helg, og da blir det masse kos og morro. I kveld kommer forresten Live og Jesper hjem. Vi gleder oss :-)

Ha en fortsatt fin torsdag!

5 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

Fortsett å skriv :) Jeg leser! hehe.. Bare gøy at du er Happy og in LOOOVE! :) Men tenker at kommentarer oftere kommer når man sliter litt, eller har en dårlig dag. Men her kommer en hilsen om å fortsette å nyte forelsken :) Ha en strålende helg med Teo og mr.DUDE ;)hehe..

Anonym sa...

Det er så godt å høre at du har det så fint om dagen! Det er fortjent! :)

Sorry for laber kommentering, er innom å leser hvert innlegg, men formen er så drit om dagen, så blir ofte til at jeg bare logger av igjen etter å ha lest innom her og diverse nettaviser :p

Stor klem

mammaKine sa...

Kliss klass er hyggelig innimellom det også! Så bra at du har det bra :-) jeg fortsetter å lese, klem fra meg.

Kjersti sa...

Syns d e då koseligt å lese når du har d bra, eg.. Også e d litt spennende å høre litt om mr.dude'en og:-) beklage dårlig med kommentarer,men eg følge med på innleggene dine.. Kjekt å høre koss d går med Teo osv (siden Albert e født på omtrent samme tiden om me va i samme forum;-) ) Ellers må eg innrømme eg e mye trøtte om dagene, travelt med 3 små.. Klem bittelillemille:-)

Kjersti sa...

E d mulig?!eg sikkert tegn på at trøtte iallefall...:-)eg meinte selvfølgelig at d va "så" koseligt "og" at me va i samme forum..E hjemme med en bronkit-syk Albert (småbarns astma'en e visst ikkje heilt vekke)..så konstant hosting på natta holde meg våken fortiden.. Koss e d med astmaen t Teo?