lørdag 8. oktober 2011

En gjeng kjekke gutter

Her fungerer fortsatt ikke telefonblogging. I hvertfall ikke hvis jeg ønsker å ha med bilder. Hjelp taes i mot med stor takk. Det er blogger+ jeg prøver å blogge fra! :-)

Nå roer vi ned hos mamma/mormor etter en god middag. Lørdagskos! Denne dagen har vært sosial og veldig hyggelig. Vi har nemlig feiret Emil. Vi var fire mammaer og fem herlige smågutter på under tre år. Det ble liv i leiren ;-)


Vi har så fine barn. Helt objektivt sett, så klart :-) En skikkelig jentedag, akkurat som vi hadde mange av i permisjonen (bortsett fra at kidsa sov litt mer da, var roligere og generelt lå mer stille)! Linda og jeg var faste kaffepartnere da :-)

Barnelørdag er alltid morro! Lydnivået er høyt, kaffen går ned på høykant, og latteren henger løst. Det er sånn det skal være. Litt slitsomt, men veldig gøy!

8 kommentarer:

Tonje sa...

Takk for en kjempekoselig lørdag :) når får du og Teo snart ta turen til oss.

Klem klem

Monica Jensen sa...

Ja, det hadde vært kjempekoselig! :) Vi kommer! :D
Klem

Linda sa...

Fine barn, fine mammaer! ;)

Monica Jensen sa...

Enig ;)

Tonje sa...

VELDIG fine mammaer <3

Monica Jensen sa...

Ja, spesielt mammaene! haha! :D

mammaKine sa...

Blogger + bruker jeg også og den er jo så enkel. Hvertfall hvis du bruker bilder fra camera+ også.. Bare spør hvis du lurer på noe. Når du kan det, er det så lett som en plett :-)
Høres ut som du har hatt en fin lørdag :-) klem!

Monica Jensen sa...

Jeg forstår selve appen,og får til å skrive innlegg :) det er bare det at det kommer opp FAIL når jeg prøver å publisere innlegg med bilder :/ Vet du hva grunnen til det kan være? :S