mandag 24. oktober 2011

Fin Mandag og ny give away!

Her startet dagen min med en halvtime hos kiropraktoren. Timene hos han er ikke akkurat behagelige, men de fungerer, og det er supert. Nå skal jeg snart få satt opp et treningsprogram også, så da spørs det om jeg ikke nok engang må melde meg inn på et treningssenter og faktisk bruke medlemskapet mitt - på morgenen før jobb. Døgnet har for få timer, spesielt når man er alene med en liten en til hverdags, så da må man rett og slett lage seg bedre tid før jobb! Phu! Det viktigste er jo at jeg får et liv uten daglige smerter, det er det jeg må holde fokuset mitt på nå :-)

Vi har hatt en kjempefin helg. Gårdstur på lørdag, bursdagsfeiring og håndballkamp i går. Fin og sosial søndag. Follo vant, og vi kunne heie dem fram fra tribunen. Stor stas for Teo å få være med på det. Han heier for full hals, og han løper fram og tilbake som en liten propell. I går under pausen gikk vi på jentetoalettet fordi lille luring måtte tisse. Flere av jentene der kjente han igjen fra forrige hjemmekamp. Han var luringen som løp opp og ned trappen på tribunen uten stopp ;-) I går sjarmerte han dem i senk da han plutselig la seg ned på gulvet og tittet under det ene avlokket. Skeptisk jente i den ene båsen, stolt mor som prøvde å få han opp fra gulvet, full latter på hele badet. Han starter tidlig. Jada, så det...

Ellers kan jeg glede dere med at det straks er klart for en ny give away på bloggen min. Den blir lagt ut i løpet av de nærmeste dagene. Kanskje allerede i kveld :-)

Ha en fortsatt fin dag! Klem fra meg, som er i overraskende godt humør, med tanke på at det er mandag! :-)

1 kommentar:

Bare lille elin sa...

Hei! Koselig du vil følge meg! Du må bruke den lille "følger" knappen øverst på siden.. på verktøylinja der der står "B" og "søk". Får ikke noe annet til å fungere der inne. :-)

Gleder meg til GiveAwayen din kommer. Min går ut i kveld kl 20...hint hint..

;-)

klem