onsdag 26. oktober 2011

Forandring fryder!

For noen år siden fant du meg i baggy bukser. Det så ikke ut som at kroppen min besto av en eneste form. Tynn som en strek + baggy klær = ehm....gutt? 
Mamma påpekte det støtt og stadig "Vis deg fram litt. Gå med trangere klær. Vær litt feminin!" Plutselig en dag ble jeg lei den baggy buksa. Jeg begynte å titte på nye klær, og sakte men sikkert ble jeg mer feminin i klesveien - til mammas store glede :-) Stilskiftet skjedde vel etter fødselen mener jeg å huske. Jeg hadde et desperat behov for litt forandring da, etter å ha følt meg som en dass de siste 9 månedene!


Nå liker jeg å pynte meg. På sommerhalvåret bor jeg i skjørt, og også ofte pumps. På vinterhalvåret derimot går det mye i jeans og boots. I dag fant jeg en kombinasjon. En behagelig, enkel kombinasjon. Min nye favorittgenser med tykk strømpebukse til (+ lang svart singlet under). Feminin, men avslappet!


Ingen tvil om at jeg må kjøpe meg flere gensere i den lengden. Forandring fryder, og det er deilig å rømme fra den trange jeansen innimellom, uten å måtte hoppe inn i baggy bukser eller joggis. Hvertfall ute blant folk. På hjemmebane derimot bor jeg i shorts, i likhet med min sønn ;-)

PS: Dette innlegget skulle vært publisert for 2 dager siden, men det kom visst aldri så langt!

4 kommentarer:

Hanne sa...

Kjempefin <3

Monica Jensen sa...

:) <3

Anonym sa...

så fin genser, hvor har du kjøpt den? er på leting etter nettopp en sånn!

Monica Jensen sa...

Den er kjøpt på HM sin hjemmeside :)