lørdag 29. oktober 2011

Frisk start på dagen!

Good morgen, folkens :-)
Det er ikke ofte jeg får så mye ut av mine barnefrie lørdager, da er stortsett senga min bestevenn. Denne lørdagen derimot er allerede i full gang, og det er deilig, selvom litt ekstra søvn på øyet hadde ikke vært å forakte ;-)

Nicklas sov over. Da klokken hans ringte i dag tidlig var det bare å få på seg fillene. Dekket hans har nemlig punktert, og han skulle hjelpe en kompis på jobb mot at dekket ble fikset, så derfor hadde jeg lovet å stille opp som sjåfør. Jeg hoppet inn i treningsklærne, og Nicklas forventet egentlig at jeg bare skulle rett hjem igjen i senga, men der tok han feil. Før klokken var 11 i dag hadde jeg svettet i over en time på Fresh. En frisk og deilig start på lørdagen :-)

Da jeg i går fortalte kiropraktoren min og fysioterapeuten min at jeg hadde begynt å trene, var det to fornøyde mannfolk som smilte godt og var fornøyd med meg. Jeg fikk beskjed om at jeg nå de første månedene ikke må gi alt på trening. Jeg må hver gang føle at jeg kunne gitt litt mer, for ellers vil jeg trolig påføre meg senebetennelser herfra og til månen. Når man trener vil man jo gjerne gi alt, men jeg får ha det i bakhodet, for min egen del. Deilig å være i gang er det i hvertfall. Motivasjonen øker for hver time, og det satser jeg på at den fortsetter med. Godt å ha en på hjemmebane som pusher meg litt også - og som ikke minst blir imponert og skryter masse av meg når jeg er flink ;-)

På Fresh var det han klassiske Bole Bob som gikk rundt. Du vet, svær som et fjell, og meget fornøyd med seg selv. Han trente 30 sekunder på den maskinen, og 30 sekunder på neste maskin. Stortsett gikk han bare rundt, så biff ut, og tittet på seg selv i speilet. Sånne mennesker asså... En annen som trente der i dag var en mann på ca 120 år. Han trente i flanellskjorte og joggebukse. En kombinasjon min egen bestefar lett kan ta på seg. Jeg fikk lyst til å gi han en klem. Han var så søt med den derre flanellskjorta si godt dyttet ned i joggebuksa. Sporty kar!!

Nå skal jeg få gjort unna litt husarbeid, ta meg en dusj, shoppe inn litt ting til Teo sin bursdagsfeiring som er neste helg, og kanskje dra å se håndballkamp. Laget Nick trener har kamp. Blir i såfall morro å se han i trener-rollen, og ikke bare i spiller-rollen. Tror han kler det ;-) I kveld skal jeg være med gode venner som jeg ikke har sett på veldig lenge. Det blir kos!

Ha en kjempefin lørdag, tittere - med eller uten full timeplan! 

5 kommentarer:

Veronica sa...

Trener du på Fresh ski? Der er jeg støttemedlem! Jogger fortsatt ute, men må vel snart inn igjen!Kanskje vi ses:-)

Monica Jensen sa...

FRESH i ski ja :-) er du fra ski eller? Ja kan fort hende vi sees da :-)

veronica sa...

Er fra oslo, men bor i ski med mann og barn:-)

Monica Jensen sa...

Du får huke tak i meg om du ser meg en dag :)

veronica sa...

DET skal jeg gjøre:-)