lørdag 8. oktober 2011

Full fart på morgenen

HEI! :-)


Jeg har prøvd å blogge fra mobilen i dag. Jeg lastet ned app'n og blogget i vei. Hva skjedde da jeg skulle trykke på publiser? FAIL! Så nå sitter jeg godt plassert foran pc-en igjen. Det får duge!

Etter 9 timers søvn var jeg klar for å sprette ut av sengen da luringen våknet rundt 7. Deilig å våkne opp uthvilt. Det skjer nemlig ikke ofte, da jeg lider av en alvorlig form for lakenskrekk! Vi har kost oss i sofaen under dyner, lekt med ball og vasket. Jeg har nemlig en sønn som synes det er gøy å få utdelt klut og spruteflaske. Jeg regner ikke med det varer for alltid, men jeg nyter det så lenge det varer ;-)

I tillegg har jeg gjort noe i dag som jeg har lovt å aldri gjøre igjen. Noengang. Ever. Jeg brøt løftet mitt. I dag klarte jeg nemlig ikke å stå i mot fristelsen. Jeg gikk på badet, hentet saksa, tvang sønnen min til å sitte stille og - hold dere fast - klippet håret hans!! Det ble mange tårer og hår stortsett overalt, men resultatet ble bra. Eller, bedre enn forventet ;-) Luringen fikk smilet på plass så fort han så seg i speilet. Denne gangen ikke skamklipt, bare litt stusset!


Nå skal vi kaste oss rundt. Vi har full timeplan i dag. Til Ski for å handle gave, feire Emil som er blitt 1 år, middag hos mamma, og i kveld etter Teo er lagt kommer armkroken min på besøk. Jeg finner stadig på nye kallenavn ;-)

Ha en fin dag, tittere! Sola skinner, og det er HERLIG!

Ingen kommentarer: