søndag 30. oktober 2011

God natt :-)

Etter en fin helg er jeg veldig klar for sengen, på tross av at jeg har brukt store deler av dagen min på å sove. Bytur med venner tærer på en sliten småbarnsmamma vettu ;-) I går var det veldig gøy. Vi startet kvelden hos Hanne og Martin. Der er det alltid danseglade mennesker, og i går var intet unntak. Vi tar alltid helt av og danser til krampa tar oss. Jeg fikk danset både swing og salsa med en veldig flink dansepartner. Kjempegøy!

Ute i Ski var det flust av kjentfolk. Jeg vimset rundt som jeg alltid gjør. Eier ikke ro i kroppen når jeg har fått i meg alkohol. Da er jeg over alle hauger og prater med alle jeg møter på min vei. I går vet jeg at jeg pratet en del med to kompiser av Nicklas. Regner så klart med at jeg gjorde et supert inntrykk og sa masse fornuftig - slik jeg alltid pleier :-)

Da jeg kom hjem i ettermiddag/kveld dukket det opp en liten gutt på døren min rett etterpå. Han hadde kost seg i kusina si sin bursdag sammen med pappaen sin. Det var utrolig godt å se han igjen. I stedet for å sende han rett i seng satte vi av tid til litt kos før natta. Vi lagde i stand pannekaker til kveldsmat og satt lenge ved kjøkkenbordet og pratet om helgen hans. Plutselig la han begge armene sine rundt halsen min og sa "du er søt du, mamma, jeg elsker deg!" Altså...SUKK! Han er jo helt fantastisk. Lille flotte gutten min som gjør meg så vanvittig lykkelig! Etter det var det bare å krype ned i sengen og finne fram den faste kveldsboka "Albert Åberg (eller Albert Åbil som Teo kaller han)". En perfekt avslutning på helgen!

Nå har jeg rigget meg i stand i senga. På tide å sove. Opp tidlig i morgen for å få trent før jobb. Gjesp! Nå ser jeg på det som et ork, men i morgen vil det føles godt. Den gode samvittigheten man får etterpå er gull!
Sov godt, tittere! :-) Klem fra meg**

6 kommentarer:

Sjefen sa...

Sykt kul t-skjorte! Hvor at du funnet den??

Anonym sa...

Hei, Monica. Jeg kunne tenkt meg å hatt en kjæreste som deg. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal få det til?

Jeg er ikke spesielt kjekk. Jeg har heller ikke verdens kuleste jobb heller. Det dreier seg om å fikse datamaskiner, så det gjør at jeg har en gankse monoton hverdag som gjør at jeg blir litt traurig å kjedelig, så jenter blir ikke akkurat så veldig imponert når de møter meg for å si det sånn. (Dette er noe jeg skammer meg over egentlig, men jeg får ikke gjort så veldig med det akkurat nå siden jeg har lån å betjene o.s.v)

Jeg skjønner at det kan være lettere å få en jente som deg når man er en kjekk håndballspiller, noe som faller i ganske god jord hos de fleste jenter.

Har du noe tips til hva jeg kan gjøre for å få en kjæreste, eller er jeg evig dømt til å tilbringe resten av livet mitt med internet porno?

Hilsen:Bassegutt

Monica Jensen sa...

Sjefen: den har jeg stjælt!

Monica Jensen sa...

Bassegutt: takk for at du la igjen kommentar :-) hva du jobber med skal ha ingenting å si når det kommer til det å møte ei jente,og at han jeg nå har møtt er håndballspiller betyr ingenting for meg. Var ikke DET jeg ble tiltrukket av! Jeg tror det er viktig å være seg selv, men samtidig tørre å prate med jenter, kunne fleipe og ikke ta seg selv så høytidelig! Men det viktigste er å være seg selv,og når du da møter en som liker deg for den du er (for d kommer til å skje), da har du møtt en som er den rette for deg ;-) lykke til. Hun dukker plutselig opp :-)

Anonym sa...

Hei Monica, veldig godt svar til Anonym, du må ha veldig fine gener.

Monica Jensen sa...

Pappa....?