tirsdag 18. oktober 2011

God Tirsdag!

Vi har hatt en koselig ettermiddag/kveld hos mamma og resten av gjengen. Nå som det er mørkt og trist ute er det ekstra hyggelig med familiekos på ettermiddagene. God mat, latter og å tilbringe tid med de man er glad i. Det er den tiden av året :-)

Som vanlig ble Teo ordnet for natten hos mamma, og som vanlig sovnet han i bilen på vei hjem. Siden da har jeg vasket leiligheten, dusjet og skypet med Pernille (søsteren til Eirik). Totalt lættis.

Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden i senga med musikken på. For øyeblikket koser jeg meg med Angus & Julia Stone. Ah, chill musikk! Sovemusikk!


I morgen kommer Eirik hit på middag. Vi synes det fortsatt er viktig med dager der vi kan tilbringe tid med Teo begge to, på tross av forholdene. Mamma&Pappa-tid. Etter middag skal jeg videre på foreldremøte. Egentlig føles det mest naturlig å sende mamma....Gammel vane ;-) Skal bli spennende å høre mer om hva de små gjør i barnehagen og hva planene er fremover, på tross av at jeg ikke helt klarer å vende meg til tanken på at lille meg skal på foreldremøter!  

Ellers har jeg fått en mail med spørsmål om hvordan bleieavvenningen til Teo gikk. Det kommer et eget innlegg om det i løpet av morgendagen :-)

Ha en god natt, tittere! Sender ut et slengkyss til deg! :-)

Ingen kommentarer: