torsdag 27. oktober 2011

Hei motivasjon!

I dag var det tid for å melde seg inn på Fresh og sette i gang med mitt nye liv. Mitt nye liv på jakten etter en kropp uten smerter. Det i seg selv burde være en god motivasjon, eller hva?

Etter en dag på jobb var kanskje det siste jeg ønsket å trene. Jeg kjørte til treningssenteret og parkerte utenfor. Der satt jeg i bilen i kanskje 10 minutter. Jeg prøvde å finne opp gode grunner for at jeg ikke skulle trene nå. Tro det eller ei, men jeg fant ikke en eneste grunn ;-) Noe motvillig bevegde jeg meg ut av bilen og inn på Fresh. Jeg meldte meg inn. Jeg gikk i garderoben. Vips var treningsklærne på. Æsj, da var det tid for å bevege på seg da dere.....

Vet dere hva? Etter 2 minutter på tredemølla var det gjort. Det var så utrolig deilig, og tiden fløy. Motivasjonen kom mer og mer for hvert minutt jeg løp. Det var deilig å bli svett, kjenne det brenne i rumpa etter rumpeøvelsene, og i tillegg kjenne det løsne opp i skuldre og armer etter en god runde med "ro-maskinen". Jeg er klar for en ny runde :-)

Hei motivasjon! Det her føles godt. Lysten er her, jeg nekter å la den forsvinne med det første!


PS: Ellers vil jeg minne dere på min give away i samarbeid med A&C. Meld deg på! :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stå på, du er flink.

christine sa...

Dette høres bra ut:-) skal bli godt å ha en å trene sammen:-)