tirsdag 11. oktober 2011

Høsten betyr sykdom

Nå er straks luringen tre år. Tenk det, så fort det har gått. Dette er hans tredje høst, og uten unntak er det alltid høsten som er han sin "sykdomsperiode". Det er ikke lenger enn en uke siden jeg måtte være hjemme med han på grunn av falsk krupp. Nå er det feber. Barnehagen prøvde å få tak i meg på dagen i dag, men det var typisk at telefonen min var utladet. Heldigvis fikk Eirik tak i meg til slutt, og ga meg beskjeden om at Teo var i barnehagen med 40 i feber.


Å vite at luringen er syk og sliten i barnehagen, og du vet at du har en lang biltur foran deg før du er framme hos han, føles ganske kjipt. Eneste man vil er å knipse med fingrene å være der! Da jeg omsider kom fram lå han under et pledd på en sofa og halvsov. Sliten, varm og småtrist!

Vi har hatt en rolig ettermiddag selvfølgelig. Vi har begge tatt en liten blund på sofaen, og han har kost seg under dyna med film. Rett før leggetid kom formen hans virkelig tilbake og han var høyt og lavt. Litt varm, men uten tvil en del kvikkere! Nå er leiligheten vasket, luringen sover og nå skal jeg sette på høy musikk og ta meg en lang dusj. Vi får krysse fingrene for en frisk gutt i morgen. Det er i det minste lov å håpe :-)

Til slutt vil jeg avslutte med å si tusen takk for alle hyggelige kommentarer, mail og meldinger som tikker inn med positive ord om bloggen min. Morro for unga - eller i dette tilfellet meg ;-) Har ikke fantasien på topp om dagen, så vet det blir mange hverdagsinnlegg, men det kommer seg snart. Det gjør det jo alltid!


Pst: Titter du innom her ofte? Legg deg til som følger da vel, så kan jeg få se hvem du er!

1 kommentar:

Elisabeth Ingeborg sa...

Stakkar liten venn! Får håpe han blir fort frisk<3
Lykke til framover, energi e noke dokke trenge, begge to;)