søndag 16. oktober 2011

Hvor er veska mi?

I går startet kvelden med god middag og skravling rundt bordet. Den ble avsluttet med å løpe om kapp med Nicklas i vinter(?)kulda! For det er Nicklas han heter. Mr.Dude!

Vi var ute i Ski i går. Det var bra med liv, masse kjentfolk. For første gang kunne jeg faktisk møte Nicklas ute. En helg uten drikkeforbud. Han fikk hilse på gode venninner, bli godkjent av "storebror" (så vidt,haha), og bli vitne til Monica som stortsett fyker rundt som en stikkball hele kvelden!

Vi endte opp på nach hos noen gutter fra laget hans. Der ble det servert godt med drikke og herfra husker jeg ikke stort. Veske med nøkler og alt mulig rart ble glemt igjen, herlig, spesielt siden de gutta befinner seg i Larvik as we speak! Nicklas og jeg spurtet hjem i natt, kappløp, jeg vant - garantert! Forfriskende avslutning på kvelden da, det er nemlig snakk om et rimelig godt stykke. Det er trolig også derfor jeg er oppegående i dag...

Nå ligger jeg her. Alene. Nicklas er på kamp med laget han trener. Jeg funderer på hvordan jeg kan bryte meg inn i en leilighet i 5 etg for å få tak i veska mi..... Jeg har nemlig ikke all tid i verden. Snart kommer nemlig lille luring hjem, og da må jeg igjen være den voksne Monica. Fordel å komme inn i hjemmet sitt da :)

Fred ut?

5 kommentarer:

Kristine sa...

Er du helt sikker på at veska ligger i denne leiligheten?

Monica Jensen sa...

100%! Jeg har da kontroll over tingene mine ;) men ordner seg det, har ekstranøkkel og lånt bil inntil de er hjemme igjen :)

Elisabeth Ingeborg sa...

Håpe veska dukka opp:) Og at du he hatt ei fantastisk fin helg;) Du får ha en vakker søndagskveld;)

Han som spyr sa...

Ganske dust å lyve på bloggen, jeg og du vet at jeg vant den løpeturen.... Men du skal få mye skryt for god innsats, og ikke minst, egoisme, i og med at du hadde 2 jakker og jeg løp i bare t-skjorte!! Bra det er varmt her til lands...

Monica Jensen sa...

Hahaha..DER har vi grunnen til at jeg IKKE vant. Jeg hadde 2(!) jakker, ergo; jeg hadde mye mer enn deg å bære på!! Luringen ;)

Om jeg hadde vunnet burde du revurdert det du driver med, i og med at du løper daglig..noe jeg gjerne skulle sagt at jeg også gjorde, men det er veldig langt fra sannheten! Jeg er støl da, så tipper jeg har løpt skikkelig fort! :)

Tusen takk for at du holdt meg varm! Og for at du ikke gikk fra meg! haha,da hadde jeg trolig surra rundt enda :P