mandag 10. oktober 2011

Jeg er en heldig vinner..

..av redken hårprodukter. Dette vant jeg på Kine sin blogg for en tid tilbake. Endelig har jeg funnet produkter jeg ønsker meg! Lucky me! Er det ett hår som trenger litt pleie så er det mitt. Det er så tørt, stritt og sprøtt at det halve kunne vært nok. Det kan på mange måter sammenlignes med stålull. Her trengs det pleie!

Det ene produktet jeg har valgt er All Soft Heavy Cream!

Nå satser jeg på at håret mitt kan få tilbake glansen og ikke minst være litt mer på lag med meg. Altså, bli mykere og lettere. Nå om dagen er faktisk håret mitt så stritt og tørt at hvis jeg tar en liten del av det ut fra hodet så står det rett ut, uten spray. Dere kan jo bare tenke dere til hvordan jeg kan se ut om morgenen ;-)

Hårprodukter er (dessverre) ikke noe jeg bruker pengene mine på. Jeg burde tatt bedre vare på det, men samtidig så er det så mye annet pengene heller blir prioritert til. Så tusen takk, Kine, for en fantastisk premie! :-)

2 kommentarer:

Hege sa...

Heisann!
Så koselig å komme over bloggen din :o)
Å for en liten kjekkas sønnen din er,herlig.

Skjønner godt hva du mener med stålullhår,har slitt med det for noen år siden jeg også. Nå bruker jeg Big sexy hair,og da har håret blitt mye bedre :o)

Håper du har en fin Tirsdag.

Klem Hege-mamma til 3

Monica Jensen sa...

Hei du :)
Takk for en koselig kommentar. Sånt setter jeg stor pris på :)

Big sexy hair? Er det kur? Hva slags produkter bruker du fra det merket? :)

Ha en fortsatt fin kveld :) Klem fra Monica!