mandag 3. oktober 2011

Jeg er ingen pingle!

Kaller noen meg pingle, er det en selvfølge at jeg skal motbevise det. Det kommer selvsagt anpå hva det gjelder, men jeg er ikke redd for en liten utfordring. Når det kommer til nåler og sprøyter derimot er jeg ikke spesielt høy i hatten. I morgen ettermiddag skal jeg ta biopsi av kulen jeg har i brystet. Jeg gruer meg som en liten unge! Legen har allerede advart meg om at det ikke blir som en tur i fornøyelsesparken for å si det sånn, så derfor roper jeg ikke akkurat halleluja. Prøver å la være å tenke på det da, men vet at det kommer til å sitte en passe nervøs Monica på venterommet deres klokken 18 i morgen ettermiddag.. Blir uansett godt å få bekreftet at alt er bra! Få det ut av verden én gang for alle! :-)


Vi har hatt en kosedag hjemme. Dagen går litt treigere når man er hjemme, i forhold til når man tilbringer dagen på jobb og det går i ett fra morgen til kveld. Èn ting som derimot har gått i ett i dag er munnen til Teo. Tenk så mange spørsmål en (snart) 3åring kan stille? Lurer fryktelig på hvem han kan ha arvet nysgjerrigheten sin fra......

Jeg har ikke tall på hvor mange bøker vi har lest i dag, hvor mange sanger vi har sunget og hvor mye vi har danset. Vi avsluttet med nattasanger i sengen hans. Han skrattlo hver gang jeg sang. Bør jeg ta et hint? Igrunn har jeg tatt det hintet for lenge siden, da jeg fikk beskjed om å være stille da jeg satt hjemme i stua å sang i en alder av 11 år.... Jeg har med andre ord ikke et talent innenfor sang, og kommer derfor ikke til å melde meg på Idol. Enkelte burde lære av meg der!

Jeg skal forflytte meg til senga snart. Lade opp til morgendagen. Energien har ikke vært helt på topp i dag, for verken meg eller minsten, etter en natt med lite søvn. Sånn er det innimellom, det kjenner nok alle småbarnsforeldre til. Ønsk meg lykke til i morgen :-)
Klem fra mon**

8 kommentarer:

mammaKine sa...

Masse lykke til i morgen :-)

Véronique sa...

Lykke til i morgen, Monica :)

Nattaklem!

Monica Jensen sa...

Takk, snupper! <3

Kristine sa...

Lykke til i morgen! Det går helst bra. Men å si at det er helt smertefritt er å lyve. Jeg tok biopsi av kul i brystet i fjor. Forferdelig ubehagelig. Deretter fjernet jeg kulen hos kirurg. Men nå har jeg nesten glemt at det var litt vondt. Krysser fingrene for deg! :)

E.S.E sa...

Masse lykke til vennen :) Glad i deg :)

Anonym sa...

Lykke til i dag :-)

Elisabeth Ingeborg sa...

Masse masse lykke til imorga ;)

Monica Jensen sa...

Takk alle sammen! Undersøkelsen gikk jo bra, på tross av at det ikke var så godt ;) Ha en fin torsdag!! :)