onsdag 26. oktober 2011

Jeg hopper i det med begge beina!

Nå er jeg lei av skrøplig kropp. Tidligere når jeg har bevegd meg inn på et treningssenter har jeg gjort det med baktanken om å bli fit. Bli klar for bikinisesongen. Plutselig får jeg mensen, spiser enorme mengder med sjokoladekakerøre, og mister totalt motivasjonen. Vel, denne gangen skal jeg bevege meg inn på et treningssenter med noe annet i bakhodet. Med innstillingen om å fikse opp i kroppen min. Få et liv uten daglige smerter. Blir jeg fit på veien er jo det bare en bonus!

Grunnen til at jeg deler det med dere er fordi da føler jeg at jeg må komme meg dit. Jeg må holde ord. Jeg hopper i det med begge beina, og håper jeg ikke driter meg ut ved å fortelle dere om dette. Jeg skal ikke drite meg ut. Jeg skal bli flink. Jeg skal få tilbake kroppen min!

Målet er å trene tre dager i uken, før jobb. Blir det en fjerde gang, ser jeg på det som en bonus, men det er i hovedsak tre dager i uken som er målet. Fokuset skal være core, øvre del av ryggen og bekkenområdet. Kombinasjonen trening og kiropraktor føler jeg vil gjøre meg mye bedre, på sikt. Jeg må bare smøre meg inn med den derre tålmodigheten :-)

Så får du rope ut om du vil møte meg på Fresh før åtte om morgenen fremover. Ja, for det er alltid hyggelig med selskap. Nå er det no way back. Jeg har fortalt dere om det. Jeg trene, jeg!

Fokus: Smertefri kropp!

6 kommentarer:

Gunnhild sa...

Lykke til med treningen, Monica! Dette klarer du :)

christine sa...

Hvor tidlig skal du være der om morgenen? Er det snakk om 7 el halv 8? Jeg er med, men må rekke å levere C i bhg først.

Hanne sa...

ÅH! Kan du ikke bli med på Avancia i stedet?? Da kunne vi trent sammen! Og DET er motiverende for meg i hvertfall :D

Monica Jensen sa...

Gunnhild:
Tusen takk. I need it ;)

Christine:
For min del blir det treningsstart mellom halv åtte og åtte om morgenen :) Morro om du har mulighet til å bli med! Jeg melder meg inn i morgen,og starter med morgentrening fra mandag av :)

Hanne:
Enig,det hadde hjulpet masse på motivasjonen + at det hadde vært gøy å hatt deg som treningspartner :) Men jeg skal for det meste trene tidlig om morgenen + at Avancia er en del dyrere enn Fresh! :)

Christine sa...

Den er god:) Da sees vi mandag morgen, mellom halv 8 og 8 :)

Monica Jensen sa...

Det høres bra ut :D gleder meg til å se deg igjen!