fredag 7. oktober 2011

Jeg liker fredager!

Etter en travel uke var jeg veldig innstilt på at Teo og jeg skulle ha en hyggelig fredag. Bare oss to. Den tiden er gull verdt, spesielt når dagene går i ett - noe de gjør nå for tiden. Vi dro en kjapp tur innom butikken etter barnehagen for å kjøpe noe vi kunne kose oss med, og så var det bare å ønske helgen velkommen! :-)


Med en gang vi kom hjem plasserte jeg Teo i badekaret. Å starte i "feil rekkefølge" følte jeg passet fint i dag. Da fikk jeg vasket fort over leiligheten og og gjort klar middag. Hjemmelagd Grandiosa. Jeg synes ikke det er så mye å rope hurra over, men luringen er veldig fornøyd de få gangene det blir servert :-) Jeg tente stearinlys og rigget i stand for sofakos. Man tenker kanskje at en liten gutt ikke bryr seg om sånt, men jeg husker selv da jeg var liten at jeg likte når mamma tente stearinlys og gjorde det litt ekstra koselig. Han tenker kanskje ikke over stearinlysene i seg selv, men han merker den koselige stemningen. Fredagskos! :-)


Vi har virkelig fått etterlengtet kvalitetstid i ettermiddag. Sofakos og lek med fotballen hans. Jeg ropte heia, og han scorte det ene målet etter det andre. Glad i fart og morro, akkurat sånn det skal være ;-)


Nå sover luringen. Jeg koser meg i sofakroken. Mangler bare et glass vin, men det får jeg spare til neste helg ;-) Ha en finfin kveld, tittere! Klem fra meg**

4 kommentarer:

Hanne sa...

Koselig <3

Monica Jensen sa...

<3

Anonym sa...

så koselig!du virker som en herlig og god mamma!

Monica Jensen sa...

Takk, det var koselig å lese. Prøver så godt jeg kan :) Koser meg!