fredag 28. oktober 2011

Jeg mister kontrollen!

Det er utrolig hvor fort man blir vant til å ha mail, facebook, twitter og blogg tilgjengelig til enhver tid. Det er også utrolig hvor sinnsykt man føler man mister kontrollen når dette ikke lenger er tilgjengelig i hånden din til enhver tid. Livet mitt iphonen min fant ut i går kveld, etter 3 ukers bruk, at den bare skulle dø. Helt ut av det blå slo den seg av, og nektet å slå seg på igjen. Jeg har ladet, jeg har koblet den opp til itunes (prøvd i det minste) og jeg har prøvd å restarte den. Fungerer den? Nope! Jeg føler jeg mister helt kontrollen over livet mitt. Snakk om å føle seg utilgjengelig!

Overdriver jeg? Det er sykt at man blir så avhengig av en duppedings, men nei - jeg føler ikke jeg overdriver. Jeg får jo ikke tak i noen i hele verden. Jeg har ingen telefonnummere lagret oppi hodet mitt, bortsett fra Sarah sitt da. Hei Sarah, jeg ringer deg, fra telefonen jeg ikke har!

Nå håper jeg eplehuset kan hjelpe meg fort som fy. At de ser at dette er en hastesak ut av en annen verden. Ingen telefon skal ta selvmord etter tre ukers normalt bruk?!

Nå må jeg drikke kaffe og tenke happy thoughts. Da blir jeg glad igjen :-) ....Hvem prøver jeg å lure??

4 kommentarer:

Linn sa...

Har du prøvd å trykke på av/på knappen og den store knappen nederst samtidig? Funka på min telefon. :)

Henriette sa...

Har du forsøkt å holde inne "hjem" tasten og tastelås knappen. Begge samtidig og i en god stund?

Monica Jensen sa...

Jepp, har prøvd :( hvor lenge er det snakk om? Lenger enn 2 min? :S

Takk for tipset, jenter! <3 må vel sende den til rep. antar jeg :(

Hanne sa...

Har du kun forsøkt å lade fra pc bør du prøve fra stikkontakt også. Hvis batteriet er flatt tar den ikke imot strøm fra pc. Du får lånetlf når du sender inn tlf til rep.15 sek skal knappene holdes inne.