onsdag 5. oktober 2011

Jeg overlevde! :-)

I går var det tid for biopsi av kulen i brystet. Et par timer før avreise til Oslo fikk jeg melding fra Kongen av Galaksen (første og siste gang jeg bruker det, mister), med spørsmål om jeg ville ha selskap på legetimen. Han visste at nervene mine var litt nærme taket, og siden han hadde fått treningsfri den dagen på grunn av senestrekk hadde han tid. Skal ikke rope hurra for senestrekk altså, men det var godt å ha med noen som tok fokuset litt bort fra selve legetimen :-)

Sprøyten de brukte så ut som et drapsvåpen. True story! Prøven var passe vond, og siden de måtte gå via brystvortehuden (jada, her sparer vi ikke på detaljene), som de helst ville unngå, gjorde det ekstra vondt. Etterpå fikk jeg masse skryt om hvor tøff jeg var. Jeg følte meg ganske tøff også, på tross av at jeg kun tillot dem å ta prøve av den ene kulen. Jeg er nemlig en heldig vinner av flere sliker kuler ;-) Det ser ut som det er en gammel ufarlig cyste. Godt å ha den bekymringen ute av verden!


I dag er iPhonen min oppe og går. Jippi! Det blir hyppigere blogging så snart jeg skjønner hvordan jeg blogger med den. Jeg er ikke så teknisk av meg tydeligvis, men det kommer seg ;-) I stad brukte jeg 5 minutter på å klare og ta telefonen når pappa ringte meg.. Da følte jeg meg dum asså!

Jaja, jeg runder av her. Vi sees plutselig :-)

7 kommentarer:

May og Leah sa...

Godt å høre at det gikk bra =) Man blir mange kilo lettere da.

Og nye duppedingser er morsomme å ha med å gjøre ja.. hehe
Men som oftest kommer man fort inn i det da!Eller..?!

Jenny sa...

Så godt å høre at teste er gjennomført, og det ser positivt ut!!

Alt av fingre og tær krysses for deg, Monica!!!

Jeg lengter også etter en Iphone!!!!

To Ju Mama sa...

Så bra det gikk rette veien.

Klem

Monica Jensen sa...

May og Leah:
Det gikk heldigvis bra, nå venter jeg bare på prøvesvarene, men er overhodet ikke bekymret :)

Ja,veldig morro. Har blitt en mobiltøs jeg nå plutselig :P

Jenny:
Takk for det :) Snill du! Ja, det skjønner jeg godt, jeg elsker min! :D

To Ju Mama:
Ja, ordner seg som regel alltid, heldigvis :)

Monica Jensen sa...

Jenny:
Jeg har prøvd å kommentere på bloggen din, men det ser ikke ut som jeg får det til. All tekst forsvinner i det jeg trykker på "kommenter" :/ Vil bare si at jeg tenker på deg!

Anonym sa...

Så bra det gikk så bra!Undersøkelsen høres ganske vond ut, godt det er over.:) Veit litt hvordan du har det for har en kul i puppen selv, de sier det er en hoven melke kjærtel.
God helg :)
- Silje

Monica Jensen sa...

Godt å høre at det bare er en hoven melkekjærtel! :)
Er en litt annen type kul jeg har. Er spent på resultatet, men er ikke redd i det hele tatt. Bare lurer på om det er noe de evt må fjerne eller om den kan være der :)

Ha en fin helg :)