mandag 17. oktober 2011

Kaldt vær og blid bikkje

Hittil har jo jeg vært sjefen over hva slags klær Teo skal ha på seg. Han hadde en periode der han bare ville ha på jeans, men det var jo strengt talt ikke noe problem for hans mor. Nå derimot begynner han å bli større. Han får sterkere meninger og det er ikke like lett å prate han ut fra de forskjellige situasjonene. Å avlede er ikke lenger bare en lek, kan man si. Det nye problemet er at Teo fortsatt er i sommermodus. Han vil helst gå i shorts 24/7. Dere kan kanskje tenke dere til hva slags problemer som dukket opp når jeg plutselig ville ha på han ullundertøy i dag morges. Jeg dro på, han dro av. Til slutt var klærne på og jeg fikk forklart han hvorfor han måtte gå med dem, og at mamma ikke gjorde det for å være slem. Da var det greit :-)


Så kom vi til skoene. De nye vinterskoene er altså uaktuelle å ha på seg. Han skal ha på joggeskoa sine. Lik sin mor der, som har stortsett bodd i sommersko året rundt ;-) Jeg tok de på, han tok de av. Til slutt lot jeg han gå med joggesko, og sendte heller med vinterskoene til barnehagen. Kanskje det blir lettere for dem, siden de kan argumentere med at alle de andre barna har på seg samme type sko!

Hvis det å kle på seg varme klær skal bli et daglig problem, har vi en lang vinter foran oss ;-) Heldigvis har jeg troen på at det snart er over, han må bare vende seg til at sommeren aldri kom i år. Hei sydentur!


Ellers var det koselig å være tilbake til jobb etter helgen. En superglad labrador sto innenfor døren og ventet på meg, mens hun logret med hele seg. Jeg er hennes favoritt. Hver dag kommer hun løpende rett mot meg, vokter hvert skritt jeg tar, og er en skikkelig kosejente. Det har selvsagt ingenting med at det er jeg som gir hun mat.... Jeg er en dyrevenn, enkelt og greit. Litt sånn Ace Ventura-style!

Hun uler, logrer, løper i ring og er helt vill hver gang hun ser meg. Altså, det kan gå en helg, eller hun kan løpe opp trappen før meg - og når jeg kommer på toppen er hun like glad for å se meg som når jeg kommer på morgenen. Det er ikke så mye som skal til ;-) Utrolig hyggelig for meg da, for en velkomst!!


Nå skal jeg drikke kaffe. Vi "sees"! :-)

PS: Har du ikke trykket på FB-liker knappen min enda? Gjør det da vel, til høyre på siden her -->

2 kommentarer:

Hege sa...

Regner med at du har prøvd "vil du ha på denne, eller denne! Du kan bestemme hvilken av disse to" Om ikke, så prøv ;)

Monica Jensen sa...

Ja, den bruker jeg daglig, både når det kommer til klær og annet :) funker som regel som smurt, men ikke i dag gitt! :-/