onsdag 12. oktober 2011

Matglede

Jeg har en tendens til å undervurdere meg selv på kjøkkenet. På den måten er det ingen som har noen forventninger til meg og min matlaging. Smaker det dritt, så blir det liksom litt mer som forventet. Dere skjønner tegninga? Hvordan maten ser ut derimot, det er en helt annen sak. Jeg kan tydelig huske Live si noe sånt som "Det ser ut som det er tygd og spytta ut igjen!" Vel, det gikk ned på høykant for det. Yes, flaks :-)


Nå sitter luringen og maler. Egentlig griser han bare med vannet, men jeg later som jeg ikke ser det. Han koser seg, det er det viktigste.


Jeg står på kjøkkenet og lager mat (dere så ikke den komme nå eller?;-)). Igjen er jeg skeptisk, men som regel blir resultatet smakfullt. I dag er det ovnsbakt kylling, potetbåter, salat og hjemmelagd kryddersmør på menyen. Jeg er så sulten. Ikke den mest krevende retten, men absolutt veldig godt!

Jeg kan glimte til, men det er ikke så ofte! ;-)

1 kommentar:

Julie sa...

Det hørtes godt ut! Og hjemmelaget kryddersmør hørtes veldig godt ut det og!
Regner med du kommer med oppskrift om resultatet ble bra? :-D (Noe det sikkert blir!)
Ble sulte jeg nå gitt..