søndag 2. oktober 2011

Søndagsaktivitet!

Det var så godt å se Teo igjen. Blid som en sol, og med mange gode klemmer på lager. Det er godt det, etter flere dager borte fra hverandre. Vi har vært hos mamma i ettermiddag. Spist deilig søndagsmiddag og slappet av med familien.


Etter middag dro vi videre til Langhus. Der møtte vi Live, Malin og Jesper. Vi var klare for håndballkamp. Igjen hadde vi fått gratis billetter. Follo mot Drammen. En veldig grei søndagsaktivitet for store og små :-) Det var en spennende kamp, og de lå gjevnt hele veien. Heldigvis vant Follo og det var god stemning i hallen. Lille luring synes det var spesielt gøy å få løpe ned på banen etter kampen, få låne en ball og herje som bare små gutter kan!


Min plutselige interesse for håndball skyldes vel ikke bare det faktum at det er en grei søndagsaktivitet. Det kan også ha noe med at han jeg dater er håndballspiller ;-) Meg og ballsport har ikke akkurat gått sammen som hånd i hanske tidligere.. Uansett, morro å være på kamp nå, og det er også en forandring fra en ellers så rolig søndag. Sosialt og morro!

Nå er det kosetid på sofaen, før det er senga. Ny uke, nye muligheter!
Klem fra meg**

Ingen kommentarer: