fredag 21. oktober 2011

Takk skal du ha, Karma!

Karma utfordrer meg igjen. Vedder på at det er på grunn av den 10ern i går. Jeg visste jeg skulle vært "the bigger person" og gått tilbake med den, men du vet, stoltheten. Den jævla stoltheten!

Being the bigger person means making a consious decision to behave at the height of ones character.

Jeg har en tendens til å drite meg ut. Da pleier jeg å være den som ler høyest. Denne gangen derimot, denne gangen lo jeg ikke. Jeg døde. Hvertfall nesten. Jeg kjenner igrunn at jeg dør litt enda. Ene kollegaen min har blitt litt bedre kjent med meg i dag. Kanskje litt mer enn hva jeg synes er nødvendig.
 
STUPID = Smart Talented Unique Person In Demand

Jeg gikk på do. Etterpå sto jeg der da, med buksa nedpå leggene (ikke spør meg hvorfor). Så viste det seg at jeg hadde glemt å låse døra.. Vedkommende utbryter med "Oi, unnskyld", og lukker døra inntil. Jeg begynner å dø... Så lukker vedkommende døren opp igjen, og sier "enda godt det bare var meg, du må huske å låse døra!" Jeg står der fortsatt med buksa nedpå leggene og prøver for harde livet å overbevise meg selv om at jeg og denne situasjonen ikke eksisterer!

Jeg kjapper meg ut av badet. Slår an en vits når jeg kommer på utsiden av døren. Fokuserer på å ikke rødme. Det beste er å late som at den situasjonen vi begge nettopp havnet i er verdens mest naturlige situasjon. Selvom vi begge vet at det er langt ifra fakta! En halvtime etterpå, en halvtime som har påført meg mye svette og mange "banke opp meg selv"-tanker, kommer vedkommende bort til meg for den vanlige helgepraten. Koselig som alltid, men noe anstrengt, denne gangen uten øyekontakt - spesielt fra min side.

Every day, I have a most embarrassing moment.

Nå skal jeg ta meg en kopp kaffe. Skulle ønske den kaffen besto av 80% whiskey!

2 kommentarer:

Bare lille elin sa...

Hehe, den var lei. :-D

Monica Jensen sa...

Helt sykt..Dævver enda når jeg tenker på det ;)