fredag 14. oktober 2011

Tja, godt med helg!

Dette har vært litt av en uke. Sykt barn og meg selv som har flydd fra behandling her, til legetime der. Nå skal det bli godt med helg. Tid til å hvile både hodet og kroppen :-)

Nå har jeg jo begynt å gå til kiropraktor en liten periode, fremfor fysioterapeuten. Jeg har låsninger i hele kroppen, og bekkenet mitt er så låst at han faktisk ikke klarer å knekke det opp foreløpig. Jeg skjønner nå at det overhodet ikke er rart at jeg har hatt så vondt som det jeg har hatt (og enda har). Ukens andre behandling var før jobb i dag tidlig. Han borret fingrene sine under hoftebeinet(?) mitt og fant triggerpunkter så det holdt. Vanligvis synes jeg det er god-vondt med behandling. I dag var det bare vondt! Uansett godt å vite at jeg er ett skritt nærmere. Jeg merker jo forbedring for hver behandling jeg er på. Det hjelper på motivasjonen :-) Dette blir bra - til slutt!

Ellers har jeg jo fått satt inn spiral. Som så veldig mange andre jenter tåler jeg ikke hormonellprevensjon. Derfor falt til slutt valget på kobber, etter flere måneders betenkningstid. Etter den har blitt satt inn har jeg slitt en del med blødninger. Massive blødninger faktisk. Det kan jo føre til et par flaue episoder, som sikkert flere av dere kan kjenne dere igjen i. For mange kunne faktisk dette slått både truse på ville veier og pornotitting på dass.... I går på jobb sto jeg og pratet med et par kollegaer. Plutselig kom det, så alt for fort, og så alt for masse. Jeg låste meg helt. Sto stille og tenkte "dette skjer ikke!". Det rant nedover låret, nedover leggen, gjennom buksa. Ah, godt det skal litt mer til for å gjøre meg flau, for det der kunne fort vært en fryktelig pinlig situasjon. Takk til gode kollegaer som tok en genser rundt livet mitt og dekket til de flaue sporene ;-) Og takk og lov for at jeg ikke var Monica på 14 år som sto foran klassen og holdt foredrag. Phu!

I kveld er jeg bedt med ut på middag. Koselig :-) Tar seg kanskje ikke godt ut å tre på seg en av Teo sine gamle bleier for anledningen, men det er absolutt oppe til vurdering. Damn that kobberspiral!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Jeg har fulgt bloggen din en stund. Jeg har slitet med nakke og ryggsmerter i flere år. Har gått til fysoterapaut, kiropraktorer etc. De siste årene har jeg vært fulstendig avhengig av ostopaten jeg har brukt på klinikkforalle. Som jeg var stor fornøyd med. Problemet er bare at han får det ikke bort, men klarer å holde smertene mine i sjakk. Dvs at etter en viss periode MÅ jeg tilbake. Det blir både dyrt og slitsomt å ha behandlinger ofte. Ostopaten sa at mye av problemet satt i mitt bekken, og sender signaler til triggepunkter slik at smerten går opp i hodet når de berøres. Jeg følte at behandlingen var smertefull, men absolutt verdt det. Han kunne gi meg så mye smerte han klarte på de 30min jeg var hos han, for jeg gikk ut og føtemeg 10kg lettere når smerten var borte. Etter mange år mer smerter/plager bestemte jeg meg for å prøve noe annent. Noe som er nytt for meg, det har eksistert lenge, og er helt fjærnt for noen! Jeg har nå de siste 6 ukene droppet ostopat og vært på 3 behandlinger hos en som healer meg. Jeg kan ikke mye om healing og var verken positiv eller negativ til det. Jeg vil gjøre alt for å slippe smerte da dette gjør at jeg fort kan bli i dårlig humør som går utover de nærmeste. Jeg vil også kunne løfte på datteren min uten og få vondt. Jeg må legge til at jeg tror på alternative behandlinger og er ikke for mye medesiner. Smertestillende har jeg tatt nok av! Bank i bordet så har jeg ikke våknet med vondt en eneste dag siden jeg gikk til healeren. Det rare var at når jeg måtte healeren første gang og pratet med henne så sa hun at hun kjente i sin kropp hvor mine smerter satt(før jeg fortalte hvor jeg hadde vondt) Alt hun sa stemte, jeg ble helt satt ut:-) Ikke sikkert dette er noe for deg, men du kan jo tenke på det;) Litt langt innlegg, burde sendt mail, men, men. God helg!

Monica Jensen sa...

Tusen takk for tipset! Jeg tror på alternativ behandling jeg også! Send meg gjerne en mail med navn og telefonnr + annen info om denne healeren! :)

Ha en fin dag :)