lørdag 1. oktober 2011

Vi menger oss med kjendiser!


Man får det ikke morsommere enn man lager det selv. Live og jeg er veldig flinke til å lage det morsomt for oss selv, i går var intet unntak. Vi endte opp på Tilt for å møte Benjamin (Kongen av Bastøy). Det viste seg at hele Twitter-banden var samlet der. Han øverste er han fra Turboneger, han med båthatten vet dere.. Det var det første jeg sa til han også: "Du er han med båthatten!" Skjønner ikke hva som skjedde, men vi (Live og jeg altså) havnet begge på en god snurr. Og dette på tross av at de ikke hadde noen drinker der, annet enn gin og tonic. Vi drakk det!


Utpå natten kom Mr. Dude for å hente oss. Jeg har lovet å finne et annet kallenavn til han, så fra nå av går han bare under nicket: Sjåføren (du må lese det på denne måten: sjafførn). Det er her hjernen min tydeligvis koblet ut, noe som igjen har resultert i flere gode historier og mye latter her på morgenkvisten. Ikke nok med at han fikk æren av å hente to glade (fulle blir jo feil å si,for vi var jo bare i godt humør..) jenter midt på natten i Oslo, fikk han også æren av å få en hel kebab sølt utover hele bilen sin. Dette var den andre kebaben min den kvelden. Den første sølte jeg utover hele Bislett Kebab. De er så vanskelige å holde de kebabene. Uansett.. Jeg kom med mye fornuftig prat, og mellom gullkornene snorket jeg høyt hele veien hjem til Tomter. Det var en fin biltur, spesielt for Sjåføren!

Da vi kom hjem kom det enda flere sjarmerende og meningsfulle utsagn fra meg.
Meg: Du og jeg.. Vi snakker ikke samme språk!
Sjåføren: Hæ? Hva er det du prater om nå?
Meg: Vi snakker ikke samme språk...Fordi du forstår ikke dobbel konsonanter!

Det gikk i den duren der.. Vi går for de dype samtalene!

Nå har jeg egentlig mest lyst til å rulle over på siden å dø littegrann, men Sjåføren har sagt at han vedder på at jeg ikke kommer meg på skogstur i dag, og når han sier sånn....da....Da skal jeg på skogstur! Fordelen er at han har dratt videre for å se fotballkamp, og jeg sitter her i Tomter - uten bil - og skogen jeg vil gå i er i Ski....Så jeg må nesten vente littegrann! :-)

Nei, nok skryt om meg selv. Ha en fin dag, tittere - med eller uten kebab utover hele buksa!

4 kommentarer:

Véronique sa...

Kule bilder :)

Hvem er det som på det tredje bildet?

Stine sa...

Hei Monica :) Du jeg bor litt utenfor Bergen, å den jakken du har er så fin å jeg vil ha den! :):):) Hvor sånn ca kan jeg kjøpe den =D

Anonym sa...

Drikker du gin tonic av Hansaglass?

Monica Jensen sa...

Neida. Jeg drakk jo øl også! ;)