lørdag 5. november 2011

3 år!

For 3 år siden kom Teo til verden. Så myk, så liten, så innmari perfekt. Jeg klarte ikke ta øynene mine fra han. Jeg var hodestups forelsket, og har vært det siden! Så stolt og rørt har jeg aldri før vært. Tenk at denne lille gutten hadde vokst inni magen min. Tenk at han var min(vår). Dere som er mødre kjenner dere nok igjen når det kommer til denne spesielle følelsen. Alle følelser var generelt til å ta og føle på!

De første ukene han levde var slitsomme, men fine. Det var en stor omveltning. Med kolikkbarn, som han var, fulgte det med minimalt med søvn og mye tid ved puppen. I perioder følte jeg ikke at jeg gjorde annet. Det var tøft, men som jeg hadde hørt ble alt mye lettere da han nærmet seg seks uker. Det var sant i vårt tilfelle også. Man hadde vendt seg mer til det å ha en liten sjef i hus. Det var da kosen virkelig begynte!


Siden da har det vært mest kos, men også øyeblikk og perioder med mye frustrasjon. Han er en liten gutt med sterke meninger, som er både sta og tøff. Han har glimt i øyet, er omtenksom og veldig snill. Han har humor og smiler stort sett hele tiden. Han blir fort glad i mennesker og er veldig pratsom. Han er aktiv og elsker å teste grenser. Han er nysgjerrig og ivrig etter å lære nye ting. Han har god fantasi, og det går ikke en dag uten rollespill og lek! Han er Teo'n min, den kjæreste jeg har!


Nå er han plutselig 3 år. Tiden med barn flyr av gårde. Han er blitt stor gutt, det er det ingen tvil om. Han er lik seg selv. Det er gøy å se hvordan baby-Teo har forandret seg til den tøffe gutten han har blitt til nå. Det er morsomt å være mammaen hans, og jeg gleder meg til fortsettelsen :-)

Teo'n - luringen - vennen min - lille ramp - bølla - knerten.


Gratulerer med dagen, lille luring ♥

9 kommentarer:

Christine sa...

GRATULERER med dagen til Teo :)

Véronique sa...

Han er en skikkelig sjarmør :)

Silje... sa...

Gratulerer med den fine 3 åringen :)

Anonym sa...

Gratulerer med dagen til skjønneste Teo! :)

Anonym sa...

Så fint du skriver. Måtte felle en liten tåre:)

Hvit Lilje sa...

Gratulerer så masse med dagen til lille sjarmøren :) Håper dere har hatt en fin feiring :)
Klem Lene

May og Leah sa...

Gratulerer så mye med Teo =)

Tina sa...

Hipp hurra for fine Theo'n din :)
Håper der har hatt en strålende dag!

Monica Jensen sa...

Tuusen takk alle sammen <3