onsdag 9. november 2011

Bedre sent enn aldri?

Hei, tittere :-)
De to siste dagene har det gått i ett. Nå har jeg satt meg ned i sofaen for første gang i dag, og det er deilig. Hatt kosetid bare Teo og jeg i ettermiddag, fått pakket ferdig kofferten (som forøvrig veier 13 kg - det betyr at jeg trolig sitter med noooen lag klær på meg hjem på søndag), og nå har kjæresten kommet på besøk. Han er vår sjåfør i morgen tidlig, snill som han er :-)

I går var jo dagen da jeg skulle trekke to heldige vinnere. Bedre sent enn aldri? For det fikk jeg nemlig ikke tid til før nå i kveld. To vinnere har blitt trukket. Vinner nummer 1 får muligheten til å velge hvilket av disse to smykkene hun helst vil ha.
Vinner 1: Kine
Vinner 2: Ine

Send meg en mail med navn og adresse, så skal jeg videresende den til A&C Ski.

Gratulerer, jenter! :-)

Nå skal jeg legge bort dataen. Jeg skal prøve å få blogget i løpet av turen, så titt innom :-) Nå gleder jeg meg altså, det blir så koselig! :-) Ønsker samtidig alle dere en fin helg også.
Klem fra meg**

3 kommentarer:

Marie sa...

Kofferten min veide 9 kg da jeg reiste til London og 19,9 på vei hjem ;) Slapp akuratt overvekt :P
God tur, kos deg!! :)

mammaKine sa...

Var det flere Som heter Kine som meldte seg på, eller er jeg den heldige vinneren ?? ;-D

Monica Jensen sa...

Du er den heldige :)