søndag 6. november 2011

Bursdagshelgen er vel overstått!

Luringen er blitt 3 år, og det har vi feiret gjennom hele helgen. Det har vært en innmari koselig helg, men nå er det egentlig litt godt at den er vel overstått (er det lov å si det?) For å være ærlig er jeg dødssliten ;-) Fulle rulle fra morgen til kveld, hele helgen lang, det tærer litt på. Heldigvis har Teo storkost seg, og det har jeg også - både med familie og gode venner :-)


Live, jeg og ungene startet dagen tidlig, og dro videre til Egon for å spise bursdagsfrokost/lunsj. Der fikk ungene hver sin ballong, og vi fikk drukket kaffe, spist god mat og kommet oss litt ut av leiligheten. Etter et par timer der tok vi turen hjem igjen til meg. Martin, Hanne og ungene dukket opp rett etter oss. Da var det klart for et nytt selskap, med de aller nærmeste vennene. Jeg valgte å gjøre det på den måten i år, og så får vi slå på stortromma med barnehageungene neste år. Et heeelt år til, helt greit ;-) Det er trøttheten som skriver nå altså, for det er jo trossalt veldig koselig å feire luringen!


Han har fått masse fint, og det var en fornøyd gutt som la seg i kveld. Han er ikke stor gutt og han har ikke hatt bursdag (han sine ord), men han er enig i at han har hatt en veldig fin helg med de han er glad i :-)


Nå er leiligheten vasket, bursdagsbarnet sover, og jeg skal ta meg en lang og varm dusj. Etterhvert får jeg besøk. Det skal bli godt å koble av i armkroken til N nå kjenner jeg. Lade opp til tre nye dager på jobb, før det bærer av gårde til London :-)

Tusen takk til alle som ville feire sammen med oss i helgen!
Søndagsklem fra meg**

2 kommentarer:

Silje... sa...

Så ut som en fin feiring :)

mammaKine sa...

Hurra for Teo :-) Høres ut som dere har hatt en fin feiring. Vi har feiret i dag, vi også. Og det tar på ;-) Ha en fin kveld i armkroken, klem!