torsdag 24. november 2011

Dagens tips: le av deg selv!

Vet du hvem det er morsomst å le av? Seg selv!


For min del er det utrolig viktig å kunne le av seg selv. Jeg gjør det omtrent daglig. De jeg har vært/er i et forhold med og mine nærmeste venninner må kunne gjøre det samme. Det er viktig og ikke ta seg selv så innmari høytidelig. Hvorfor skal man gjøre det? Man lever bare én gang. Le av flauser. Le hvis du driter deg ut. Le av deg selv! Dagen kan jo bli så utrolig mye morsommere ;-)

I min nærmeste venninnegjeng er det mye humor. Vi fleiper med hverandre. Vi kan til og med være litt småfrekke mot hverandre. Det er vår humor, og vi vet at det er en spøk. Er det en av oss som gjør noe dumt, ler vi alle av det, og dermed føles det ikke så håpløst ut som det gjorde til å begynne med.


Hvis jeg ikke hadde hatt en god dose selvironi hadde jeg trolig måtte låse meg selv inne og blitt der. Jeg har en lei tendens til å drite meg ut. Havne i flaue situasjoner som enkelte hadde dødd av å havne i. Hadde jeg ikke kunne ledd av det da, ja, da hadde livet vært ganske stusselig! :-)

Det hender at folk drar opp situasjoner som er på kanten til upassende. Ting jeg har gjort i ung alder. Ting jeg har sagt. Ting jeg helst vil glemme ;-) Jeg kan velge å reagere med å bli sint. Jeg kan velge å reagere med å le av det. Le det bort. Hva er best? Selvfølgelig det siste. En god latter forlenger livet. De har jeg mange av!


Le av deg selv. Da føles i det minste livet litt mer ut som en lek! :-)

Ingen kommentarer: