mandag 21. november 2011

Det kan snu fort!

Jeg gikk fra å være tøysejente til furtejente! Humøret kan tydeligvis snu veldig brått!

Vi har hatt veldig koselig besøk av Hanne og ungene i dag. De dukket opp på døra med middag. Lykke! Ungene kosa seg og mammaene skravlet. Tiden fløy og plutselig hadde vi tre trøtte barn her. Klokken hadde rett og slett flydd fra oss, slik den har så lett for å gjøre. Teo gråt dermed fra dette tidspunktet og frem til han lå under dyna i sengen. Han sovnet i det boken var ferdiglest, og da kjente jeg piffen hadde forsvunnet helt ut av kroppen min. Tankene begynte å surre, mer enn nok husarbeid sto på planen, formen føltes ræva - og ja, det resulterte i en furtejente!

For at ikke det dårlige humøret mitt skal gå utover noen andre i kveld har jeg logget av alt på nettet og skrudd telefonen på lydløst. Nå skal jeg sette på musikk for full guffe, ta meg en dusj og titte på bildene fra London-turen. Vi tok ikke mange bildene, men det er på tide å føre dem over fra kamera til PC. Kanskje behovet for en tidlig kveld i senga er der også.

Jeg titter nok innom i morgen, med mer fornuftige ting på hjertet - og forhåpentligvis et bedre humør ;-)
God natt!!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Tusen takk for en kjempefin ettermiddag! Vi koste oss masse! Jeg ble så imponert over Teo i sta, når jeg forsøkte å snakke alvorsord med han. Han viste at han ikke ville innrømme at han tok feil, men når jeg gikk ombestemte han seg etter å ha tenkt seg litt om og kom for å gi Magnus stolen. Han viste sitt gode hjerte og samvittigheten sin så godt, og hvem av oss kan vel ikke kjenne oss igjen i at vi må tenke litt før man kan innse at man tok feil? Håper dette får det fine smilet ditt på plass igjen! <3

Monica Jensen sa...

Åh du er god du <3 Ja, han kan hvis han vil. Noen ganger sitter det bare litt langt inne, men sånn kan det jo være (som du sier) med oss voksne også :)

Takk for besøket i dag! Var SÅ koselig å se dere igjen!!

Glad i dere <3 Stor klem