fredag 11. november 2011

En morgen i London

Jeg ligger i sengen på hotellet i London. Hører ambulanser fra alle kanter, på tross av at vi bor i et rolig område. Ligger og tenker. Våkner - i mitt tempo, det er ikke ofte. Savner både lille gutten min og han store gutten min, men er fast bestemt på å nyte denne turen med jentene til det fulle. Det blir nok ikke vanskelig. For en dag vi har foran oss :-)

I går hadde vi en forholdsvis rolig kveld. Spiste god mat og ble litt kjent. Det var nok lurt. For min del endte kvelden med tårer, og da var det greit at både jentene og meg selv egentlig var klare for sengen. Fikk en trist beskjed om at onkelen min døde i går. Onkel nummer 1 gjennom hele oppveksten. Har ikke sett han på flere år, men reaksjonen min var å strigråte på restauranten. Det var som et slag i trynet! Tenker så innmari på kusina og fetteren min :-(

I dag skal jeg sette de triste tankene på pause. Jeg er i London, med tre herlige jenter. Jeg skal kose meg! :-) Kristine har planlagt en helaften for oss, der vi skal spise på den koseligste restauranten, gå ut på den hyggeligste puben og dra videre til det morsomste utestedet. Det beste av alt! Gleder meg! :-)

Ellers har jeg forstått at mentalt er budsjettet mitt allerede sprengt så det holder. Mat og god drikke vs. shopping. Jeg vil gjøre masse av alt! Ønsker meg penger til jul, på forhånd, gjerne NÅ.....

Ingen kommentarer: