lørdag 19. november 2011

En november-helg :-)

I går var det begravelse. Det var en trist, men vakker seremoni. Fetteren og kusinen min holdt rørende taler. Mange flotte ord ble sagt om Onkel Kjell. Han var en omsorgsfull, snill og god mann. Tårene rant uten stopp, og da mamma og jeg satt i bilen på vei hjemover følte jeg meg både utslitt og hadde verkende hodepine. Man får virkelig føle på hele følelsesregisteret sitt på en sånn dag!

Da jeg kom meg hjem fikk jeg tatt meg en lang dusj, i håp om å vaske bort hovne øyer og mørke ringer under øynene. Like etterpå kom kjæresten på døra for å hente meg. Det var godt å kjenne armene hans rundt meg. Vi dro videre til moren hans, der hun serverte nydelig middag. Vi hadde en veldig koselig kveld. Akkurat hva jeg trengte :-)

I dag tidlig dro Nicklas ut døren i 7tiden. Han skulle på cup med guttelaga han trener. Jeg fikk sovet ut, noe jeg virkelig trengte. Utpå ettermiddagen møtte jeg Eirik og Teo i Ski. Vi tre skulle på kino sammen for å se Ole Brum. Det var en spent gutt som entret kinosalen med popcorn i ene hånden og kuli i andre hånden. Det startet bra, han var spent, han var ivrig og han var lykkelig. Det er så godt å se barna sine være lykkelige. De viser det med hele kroppen :-) Etterhvert fant vi alle tre ut at Ole Brum egentlig var en dritkjedelig film. Klokken tikket ekstremt sakte, og til slutt ble lille luring lei av å sitte stille. Han var den eneste ungen i kinosalen som klatret på seter, løp i trapper og danset foran alle sammen. Han var klar for å gi de andre barna litt ekstra underholdning ;-) Da pakket vi oss rett og slett ut av hele kinosalen, noe vi egentlig var fornøyde med alle tre. Ole Brum var liksom ikke en hit! Forfilmen derimot, den var morsom, men det var kun på grunn av den heftige trønderdialekten. Eirik og jeg lo hvertfall godt ;-)


Deretter dro Teo og jeg videre til mamma/mormor. Godt med familietid når det er helg! Mamma fortalte om da hun og søsteren min hadde sett Ole Brum for mange år siden. Hun sovnet. Ja, hun snorket. Søsteren min hadde ropt ut i hele salen "Neimen, mamma!! Sover du?!". Dermed var alle øyer rettet mot supermom på fjerde rad ;-) Quote mamma: "tipper de andre foreldrene bare var misunnelige for at jeg klarte å sove, i motsetning til dem! :-)"

Lille luring sover søtt i sengen sin nå, etter en lang dag. Han bikket overtrøtt for flere timer siden. Det har vært mye...lyd de siste timene kan man si :-) Nå kom også nettopp Nick hit etter en lang dag i håndballhallen. Han står i dusjen. Jeg driver med multitasking; blogger OG lager middag. Kosekveld på sofaen med film, stearinlys og kjekken min. Helt greit! ;-)

Ha en fin kveld, alle!!

Ingen kommentarer: