torsdag 17. november 2011

Iphone-verden

Er det flere der ute som har oppdaget Wordfeud? Det er scrabble online, som man kan laste ned på telefonen sin. Man kan bli litt hektet ;-)

Man får brukt fantasien sin da, og ikke minst forundret seg over visse ord som "liksom" står i ordboken. I stad banket jeg inn 30 poeng med ordet NUV?!?!


I skrivende stund ligger jeg i senga og spiller wordfeud mot kjæresten. Han er hjemme hos seg selv. Som dere kan se ser det ut som han vinner denne runden. Jeg vil derfor bare understreke at jeg har vunnet alle de tidligere rundene, og derfor lar jeg han vinne nå! Ja! :-)

Tja, bildet avslører også at vi har en samtale på gang på twitter, mens vi samtidig skriver (for det meste piss) til hverandre på Facebook i tillegg! Det gikk nettopp opp for meg hvor nerder vi er....! Herregud...

Jeg har vært sosial i dag også altså, bare for å understreke det. Teo og jeg har vært på middagsbesøk hos bestevennene våres. Koselig som alltid :-) Merker derimot at vinteren er kommet. Teo er helt skutt etter barnehagen. Fremover blir det nok rolige ettermiddager, ser han trenger det. Mer sliten nå enn for en kort stund siden. Det følger med mørketiden!

I morgen er det begravelse. Svart kjole er lagt frem. Både pappa og mamma skal være med, i likhet med hele pappa sin side av familien. Jeg gruer meg til det hele. Begravelser gjør vondt. Det gjør vondt å miste noen. Alle minner vil nok strømme på, naturligvis!
Hvil i fred, Onkel Kjell! <3

Nattaklem fra meg**

6 kommentarer:

Renate sa...

Jeg har også HELT dilla på wordfeud! Men i min krets er jeg den eneste :P

Barten sa...

Hørt at han kjærsten din er helt syk i wordfeud?? stemmer det? ryktene sier at han knuser deg hver eneste gang, selvom du skryter på deg noe annet her!! Håper du forresten gleder deg til å begynne å trene igjen fra neste uke? :)

Monica Jensen sa...

Renate:
Morro at du inviterte meg til en runde wordfeud :) Vi får fortsette i morgen. Nå er det natta :)

Barten:
Man skal ALDRI stole på rykter. Just saying! Det er naturligvis jeg som knuser han :)Han er BLOND!!

Jeg har trent masse denne uken også jeg, så det begynner å bli en vane, men ja - klart jeg gleder meg :)

Renate sa...

Ja ikke sant? Kjempe kos :) Nå skal jeg bare knuse deg litt.. mohahaha

Monica Jensen sa...

Renate:
OM du gjør det a! Jeg er jo helt ræva. Krise!!

Renate sa...

Hahaha.. er vel egentlig bare flaks fra min side ( hjelper det?) :P