torsdag 3. november 2011

Få se hvordan du egentlig ser ut!

De som kjenner meg vet at jeg har litt angst for å bevege meg ut døren uten sminke. Jeg føler meg naken. Nei, egentlig føler jeg at det ser ut som jeg har ramlet ned fra månen sju ganger på rad! Man vender seg nemlig fort til det å se våken ut, noe jeg ikke kan påstå at jeg gjør med det usminkede trøttetrynet mitt!

Her en dag sto Nicklas og jeg i dusjen. Han sa at det var på tide å se hvordan jeg egentlig ser ut... Heh! Jeg satte meg selvsagt på bakbeina. Trossalt, vil jo ikke skremme karen allerede. Alt til sin tid vet dere ;-) Han tok dusjen og spylte meg godt i ansiktet. "Sånn, nå ser du ut som Hank von Helvete, så nå kan du like så godt fjerne all sminka!" Takkskarruha, alltid hatt lyst til å bli sammenlignet med han! Jeg sier ikke nei til en utfordring, så jeg gnei meg godt i ansiktet og vasket bort all sminke. Han tittet på meg, smilte, og sa "jeg synes du er like søt uansett jeg!" Selvfølgelig løy han, jeg har da øyer selv, men uansett koselig at kjæresten min vil dra en hvit løgn når det kommer til sånne ting. Han er tydeligvis godt oppdratt, eller så vet han konsekvensene som følger ved å være ærlig å si: "HAHA, øya dine ser ut som pisshøl i snøen!"

Hva blir det neste? Tisse foran hverandre? Nei, vi trenger ikke å ta helt av. Visse ting hører ikke med til nyforelskelsen - eller generelt. Godt det finnes dører, og det for en god grunn ;-)

Ingen kommentarer: