mandag 28. november 2011

God mandag :-)

Teo og jeg ønsker dere alle en fin mandag. Deilig når sola titter frem. Kjenner det hjelper på humøret og energien at kjøkkenet lyser opp med julelys i vinduet da det enda er mørkt ute også. God stemning :-)


Vi hadde en fin dag i går. Ferga gikk på tross av storm. Var spennende for luringen på vei til kamp. På vei hjem sov han derimot, helt utslitt. Det tar på å være heiagjengleder ;-)


Teo gikk foran Follo supporterne, satte armene i siden, tittet bestemt opp på oss og ropte ut "Heia Pollo!". Det resulterte i både latter og heiarop på tribunen! Flinke gutten, jeg er jo så stolt av han :-) Han gjør litt ut av seg på disse kampene, og det er flere som har kommet bort til oss på hjemmekamper og forteller at de husker han fra forrige kamp. Liten propell som roper høyt, umulig å ikke legge merke til han ;-)


Follo vant og vi kunne dra fornøyde fra hallen. Det ble en lang dag, så det var godt å komme hjem til senga søndag kveld. På onsdag braker det løs med ny hjemmekamp, men da får vi se om Teo er med eller om han skal slappe av hjemme med mormor. Selvom han synes det er veldig morro, er han enda bare tre år, og det kan bli litt sent for han. Spesielt på en hverdag! Men kanskje vi sees? :-)

Klem fra meg**

2 kommentarer:

Véronique sa...

Så bra at dem vant :)

Teo er så god :)

Monica Jensen sa...

Ja, han er den beste :))

Ja, morro med seier. De fortjente det! Kommer du i hallen på onsdag? I såfall, kanskje vi sees ;)