torsdag 24. november 2011

Hjemme alene

Det er torsdag. Det betyr barnefri. På disse torsdagene pleier jeg å være på farten. Besøke familie, titte i butikker, være med venner, osv. I dag valgte jeg til en forandring å dra rett hjem...

Det føles nesten litt rart å ha muligheten til å slenge meg ned på sofaen med én gang jeg kommer inn døra. Det er uvant å kunne se på programmer JEG liker. Programmer jeg hadde omtrent glemt at eksisterte.

Jeg trenger det i dag kjenner jeg. Godt med én ettermiddag helt for meg selv. Samtidig hadde det vært så innmari mye koseligere med luringen ved siden av meg i sofaen, og med barne-tv på full guffe... Rart det der, hvor godt og trist det er på samme tid :-)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Litt koselig med litt alenetid i ny og ned :)

Kos deg!

Monica Jensen sa...

Ja,det er deilig det :)