tirsdag 15. november 2011

Trøtt i trynet

I dag finner du meg stortsett plassert bak denne kaffekoppen her!

Jeg som lovte meg selv for 4år siden at jeg aldri skulle like kaffe!!

I dag er jeg skikkelig trøtt i trynet. I dag tidlig kom geipen fram da vekkerklokka ringte, og slumreknappen ble brukt flittig. Kjæresten lo av meg, for jeg hadde ikke sjans til å åpne øynene. Det verket. Alt de ville var bare å sove videre, i likhet med meg!

Den gode, varme dyna og den beste armkroken jeg vet om var så innmari mye mer fristende. Nicklas dro av meg dyna og strøk meg over ryggen til jeg gradvis våknet mer og mer. Kombinasjonen kaldt rom og våken kjæreste hjelper på en alt for trøtt Monica tidlig på morgenen, på tross av at jeg er så trøtt at øynene nesten blør ;-)

Om ikke mange timene skal jeg hente lille luring. DA kommer energien. Herregud, som jeg gleder meg! De to siste dagene har tårene presset på etter hver samtale jeg har hatt med han. Savnet er stort kjenner jeg. Deilig å savne, men sykt mye bedre å tilbringe tiden min med han! :-)

Ingen kommentarer: