onsdag 2. november 2011

Kjærestejente?!

God kveld :-)
En pjusk Monica titter innom. Når man har hodepine og trykk i pannen frister det ikke å sette seg foran pc-en å skrive. Dagen i dag har stortsett gått med til å ligge rett ut på sofaen under dyna. Jeg tror jeg trengte det, for jeg føler meg litt ødelagt om dagen. På tross av pjusk form har jeg det veldig bra. Dette kommer kanskje ikke som verdens største overraskelse, men jeg har fått meg kjæreste :-) Wææ, litt uvant å kalle han for det, men også veldig koselig!

Jeg har vært spent på hvordan det blir, det å gå inn i et nytt forhold med en helt ny person. Med meg følger det jo et barn og en del bagasje. Heldigvis har det hittil gått over all forventning. Vi har pratet mye om situasjonen, og det har nok hjulpet oss mye. Jeg føler meg heldig som har møtt en så forståelsesfull, snill og ålreit kar! Ikke alle 23 åringer som takler det på lik linje som han her kan jeg tenke meg ;-) Har jeg forresten fortalt dere at han er en barnerumpe? En ungdom? Et heeelt år yngre enn meg selv? Hihi! Vel, på mange områder virker han eldre enn ganske mange andre jeg kjenner. Jeg er i hvertfall veeldig fornøyd med han derre...kjæresten min! :-)

Venninner og familie er glad på mine vegne. Flere gleder seg til å bli kjent med han. Live, min wingwoman, har møtt han og han ble "godkjent" fra første sekund. "Han her er verdt det, han er bra for deg, det tviler jeg ikke ett sekund på!" ;-) Godt når venninner tydelig viser at de er glad på mine vegne. Det betyr enormt mye for meg!

Nå skal jeg ta med meg dyna fra sofaen til senga, legge meg godt til rette, og forhåpentligvis våkne opp i morgen tidlig frisk som en fisk. Det har vært alt for mye sykdom i høst. Nå kan det være greit synes jeg :-)
Sov godt, alle sammen!

6 kommentarer:

christine sa...

Det er så godt å se og høre at du har det bra:-)

Karen Marie sa...

Hihi <3 dere høres kjempe søte ut!

Monica Jensen sa...

Christine:
Ja, det er en deilig følelse også. Tusen takk<3

Karen Marie:
:D

Hanne sa...

And when will I get to meet him?!! Hihi <3 Det er godt å se deg lykkelig kjære!

Monica Jensen sa...

SNART!! :D Senest 3. desember! ;)

Ditto, vennen <3 Glad i deg!

Véronique sa...

Jeg er kjempe glad for deg, Monica :)