onsdag 23. november 2011

Lenge leve latskap!


Nå sitter jeg endelig i sofaen min etter ca 14 timer med fullt kjør. Jeg skylder på mørketiden for at jeg er så trøtt. Jeg skylder på hyper 3 åring for at jeg er så trøtt. Det jeg egentlig bør skylde på er alt for travle dager og lite søvn. Egentlig burde jeg vinne i lotto så jeg kan få dra på ferie og få thaimassasje hver dag, men det er hva jeg synes da!

Nå sitter jeg som sagt i sofaen. I fanget mitt har jeg pc-en. Den ræva pc-en som i skrivende stund koker i fanget mitt, men som jeg ikke kan løfte av for da faller laderen ut. Egentlig kan jeg ikke engang puste, for da faller også laderen ut. Jeg må sitte helt stille, stille som en mus. En død mus! Gjør det noe om laderen faller ut da? Ja, for batteriet er ræva. Fine pc-en min som jeg er over gjennomsnittet avhengig av!

Før jeg plasserte meg i peisen sofaen skrudde jeg på peisen. Uten å ta med meg fjernkontrollen til den. Nå er det nærmere 300 grader her. Jeg kjenner at jeg har både pustevansker og svettetokter som nesten driver meg til vanvidd. Skulle gjerne skrudd av peisen, men så er det den derre laderen da.... Jeg har rigget meg i stand med alle lottokuppongene mine rundt meg. Du vet, jeg har trua på å bli lottomillionær. Seriøst. Faen, der jinxa jeg det så sinnsykt. Uansett... Norsk Tipping har ikke lagt ut resultatet etter dagens trekning på hjemmesiden sin, og fjernkontrollen til tv-en ligger helt i andre enden av sofaen. Det betyr at jeg bare sitter her i evig tid og venter. Venter på at Norsk Tipping skal få fingeren ut av rumpa i likhet med alle oss andre! Hvertfall de fleste av oss. En del da. Noen av oss. Ikke meg!

Jeg vurderer å legge meg, selvom akkurat nå kjennes det ut som jeg er for lat til en slik aktivitet. Jeg sitter så godt her, i badstuen min under kokeplaten min! I tillegg vet jeg at jeg må dusje først. Vaske kråkereiret (tidligere kjent som håret) mitt. Det er tiltak det. Uff!

Jaja, ønsk meg lykke til - med alt :-)

PS: Blåser det sykt mye ute eller er det krig? Hvis det er krig er det fint om noen ringer meg og gir beskjed. På forhånd, takk!

Ingen kommentarer: