fredag 4. november 2011

London, baby - og bilvrak!

Om en uke er jeg i London med venninner og drikker vin, shopper og er skikkelig turist. Gjett om det blir bra! Vi møttes i går hjemme hos Linda. Spiste nydelig middag og skravlet til langt på natt. Vi er veldig klare for en etterlengtet jentetur alle tre. Ekstra stas blir det å se Kristine igjen også som bor der nå :-) Vi diskuterte det jenter diskuterer før avreise. Hva har man med seg?! Det blir en skikkelig jente-weekend, med høye heler, kjoler og med vinglasset godt plassert i hånden. Herlig! ;-)

Linda: Er det den 10. vi reiser?
Stine: Ja!
Meg: Hvor skal dere a?
Linda og Stine: .......ehm!

En halvtime senere....

Linda: Hva er planene deres for neste helg a?
Stine og meg: ........ehm!

Distré jenter, eller hva? ;-) Tror vi har godt av en aldri så liten husmorsferie jeg!

Ellers så har jeg funnet ut at jeg må begynne å vurdere en annen billøsning. Bilsikkerhet er viktig for meg. Det å vite at jeg kjører en trygg bil er et absolutt kriterie. Nå har jeg forstått at det gliset av en bil jeg har er et tilnærmet vrak. Ikke bra når jeg har det mest dyrebare jeg vet om i bilen med meg! En liten stund nå har de helt nye bremsene mine bråket noe voldsomt. I går tok han ene mekanikeren på jobb en titt på det. Hele bremse"opplegget" mitt var på nippet til å ramle av. Altså, bremseskiver, klosser - alt!

Takk og lov for snille kollegaer. Jeg fikk låne privatbilen til mekanikeren, for han slapp meg ikke hjem med min bil. Da jeg kom på jobb i dag hadde ene kollegaen min hentet deler, mens han andre hadde fikset. Så snille mennesker vokser ikke på trær. Jeg er evig takknemmelig :-)

Ønsker meg ny bil i julegave, jeg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvilket bilmerke skal jeg kjøpe?

Monica Jensen sa...

Range Rover sport er ikke å forakte. Ellers så er både BMW og Audi biler jeg synes er fine :) Jeg er egentlig ikke så kravstor, så lenge den er ny og veldig fin! :D

Silje... sa...

Så fin mage,og fin baby :)

mette helen sa...

Igår solgte samboeren sin bil, en Audi a3, liten bil (ca på str med en golf), men med stort bagasjerom. Utrolig god bil å kjøre! Litt problemer har det vært, men ikke store. Men det er en bil å satse på. Ellers er det jo kampanje med KIA Rio nå. Samme resultater som på golf/polo men mye billigere. Det er en slik en vi ska gå over til nå :) en med alt ekstrautstyr kostet (der vi sjekket det hvertfall, i haugesund) ca 213, mens en ny polo med de viktigste tilleggsutstyret kom på 256. Håper du får deg ny bil snart da :)