mandag 7. november 2011

Mandag er ikke så værst

I motsetning til de fleste andre synes ikke jeg mandager er så værst. Dagen på jobb går som regel fort, og jeg har et nytt mot etter helgen. Onsdager og torsdager derimot..... I dag gikk dagen derimot litt tregere. Jeg savnet Teo noe voldsomt, så det var skikkelig godt å komme i barnehagen og se det fine smilet hans. Han løp mot meg og ropte "mamma", slik han gjør hver dag. Gleder i hverdagen :-)

Da vi kom hjem tente vi stearinlys, satte på musikk og tok fram plastelinaen. Ingen tvil om at det bor to kunstnere her i hus..


Dyktig sønn jeg har. Selvom han enda ikke lever helt opp til sin mor. Han er enda noen år på seg da.

Teo: Mamma, den er lei seg.
Jeg: Å? Hvorfor det?
Teo: Fordi den er liten.

Vi legger mye følelser ned i kunsten vår. Det kan dere kanskje se når dere nå tar en titt på mesterverket mitt. Dødsfornøyd!


Da vi nærmet oss ferdig med kunstlaging kom mamma/mormor og tante Isabelle på døra. Middagsselskap, det er alltid koselig :-)

Ellers i ettermiddag har jeg fått farget håret mitt og lakket negler. Du vet, forberede seg litt til jentetur. Svart med gull i. Jeg liker den nye neglelakken min.


Nå skal jeg legge bort dataen og bruke tiden min på kjæresten, som ligger her ved siden av meg. Kos :-) Ellers vil jeg minne dere på give awayen. To vinnere blir trukket i morgen. Ikke så mange som er meldt på, så sjansene er gode. Kjør på! Og dere - wee - min nye iphone er på vei. Alle hjerter gleder seg!

3 kommentarer:

Hanne sa...

Så koselig at dere hadde det gøy med gaven :) Så koselig ut!

Julie sa...

Hvor har du kjøpt neglelakken? I like it! Og det var en søt snømann(?) Du hadde laget da :-D

Monica Jensen sa...

Hanne: Det har blitt brukt både i går og i dag. Kjempekos :)

Julie: På HM. IsaDora, nr 718. HEHE, korekt, en snømann ;)