onsdag 16. november 2011

Movember

Har du lagt merke til at en del menn helt plutselig har fått seg bart? Vel, kjærsten min er intet unntak der. Jeg jubler ikke, men det er for en god sak, så jeg støtter det absolutt - på tross av at det kiler og stikker på overleppa mi når han kysser meg!

I likhet med at vi jenter har hatt mange spesielle statuser på facebook for å rette fokuset over på brystkreft, har flere menn bart i november for å rette fokuset over på prostatakreft. Hvis du ønsker å støtte videre forskning av prostatakreft kan du donere penger HER. Pengene vil gå uavkortet til Movember og prostatakreftsaken :-)

1 kommentar:

Hege sa...

En ting er bart for en god sak. En annen ting er bart fordi det er "kult". Det syns nemlig Philip - men jeg har advart han om "skillsmisse" hvis det skjer...
Sak eller ikke, kunne vel solgt "barter" i alle mulige former, slik som med de rosa sløyfene:P