lørdag 5. november 2011

Nå er det klart...

....til luringen våkner i morgen tidlig. Stua er pyntet og det er klart for feiring! Ballonger er hengt opp. Kronen og gaven står framme. Jeg håper han vil synes det er stas, og at han plutselig vil skjønne at det er gøy å ha bursdag :-)

Nicklas har vært her i kveld å hjulpet meg. Bidratt til kakebaking, blåst opp mange ballonger og hengt de opp, pluss hjulpet meg med dekking av bord... Snille han :-)


For et par måneder siden var det nok ikke dette han hadde sett for seg å gjøre en fredagskveld en helg der han har spillefri, tenker jeg ;-) Men hva er vel ikke en kjærestekveld uten ballongblåsing og kakebaking? Vi har uansett kosa oss, med hjemmelagd pizza og gullrekka. Jeg sovnet riktignok på sofaen, men jeg var i det minste tilstedet! ;-)

Nå sitter det to kompiser i senga og spiller angrybirds. Astmaen herjer litt om dagen, spesielt da på natten. Bursdagsgutten får ikke sove.. Hosten tar overhånd! Snart er det nok sovetid igjen. Det trenger vi. Blir en lang, men fin dag i morgen. Tenk, 3 år!! :-)

Ingen kommentarer: