tirsdag 22. november 2011

En dag uten trening er en dag uten mening

Nicklas pleier å si at det er et ordtak som passer perfekt til meg. Jeg lurer på om han er sarkastisk....? Vel, én ting er sikkert - trening er bra!

Haha, sjekk kjempehånd da dere! :-)

Uansett, på vinterstid er jeg generelt mye trøttere og irritabel. Det at det er grått og trist dag ut og dag inn gjør meg litt trist, sånn er det bare. Da er det ikke lett å dra seg på trening... Men når man først kommer seg dit sverger man på at man skal finne tid dagen etter, og dagen etter der igjen. Det er jo så deilig!

Eirik kom hit i ettermiddag for å få litt tid med Teo. Da kunne jeg rømme til trening. Det var en trøtt Monica som forsvant ut døren. Etter 12 timer med fullt kjør var det ca det siste jeg hadde lyst til. Det var derimot en GLAD og OPPLAGT Monica som dro fra trening. Energien som har vært så innmari fraværende den siste tiden kunne jeg endelig ønske velkommen igjen :-)

Jeg sliter veldig med skuldrene mine om dagen. Det å kjenne at smerten hadde sluppet litt taket etter bare én time føltes herlig. Snakk om motivasjon! Jeg føler meg 100 kg lettere.. Nå gjelder det å finne tid fremover, for man må holde det gående, ellers mister man motivasjonen! Det har jeg lært og feilet på alt for mange ganger..

Nå skal jeg samle sammen leker og kaste meg i dusjen. Straks kommer kjæresten for å spise middag med meg. Kos :-)

Ingen kommentarer: