tirsdag 8. november 2011

Stresset kropp

Jeg kjenner jeg er helstresset på innsiden. Jeg har så mye jeg skulle gjort, men føler det er for få timer i døgnet. Jeg er skuffet over meg selv for at jeg ikke har trent denne uken. Jeg kan ikke allerede sluntre unna. Det skal jeg heller ikke. Jeg velger å tro at når stresset har roet seg og kreftene er hentet inn etter helgens hursmorsferie står jeg klar med en ny motivasjon. Nå om morgenen priroiterer jeg nemlig Teo og søvn, og så får jeg skape tid til trening fra og med neste uke.

Jeg skal sette av tid til Teo, venner, familie, kjæresten, husarbeid, pakking og selvfølgelig jobb. Alle disse tingene jeg både har lyst til å gjøre, og føler jeg må gjøre. Jeg kjenner at tiden ikke strekker helt til. Samtidig vet jeg at det gjelder å puste ut, for tid til alt det har jeg jo, jeg må bare bruke tiden min godt :-)

Mens jeg er i London skal Teo på en liten ferie hos pappaen sin. Det vil si at han skal være der litt lenger enn hva den vanlige samværsavtalen tilsier. Jeg ser han derfor ikke før neste tirsdag. Tror det er det som stresser meg litt også, hønemor som jeg er ;-) Reise bort fra han torsdag morgen og ikke se han på neeesten en uke. Vel, de vil kose seg, og det blir deilig for Teo med et par ekstra fridager fra barnehagen. Kanskje jeg disse to dagene vil få orden på alt jeg stresser med på innsiden, og ikke minst finne tid til trening. Kroppen trenger det!

Tenker vekten på mine skuldre forsvinner i det Nicklas setter jentene og meg av på flyplassen. Da vet jeg at jeg har noen dager i ventet med bare kos. Alt annet som henger over meg må prioriteres vekk, for da er det kun KOS som gjelder. Latter, venninnetid, øl og shopping. Ferie. Deilig :-)

Ingen kommentarer: