lørdag 26. november 2011

Superfresh lørdag

Her ligger jeg.. Migrenen fra helvete angrep meg i stad. Vi skulle akkurat til å sette av Live og Jesper da den kom veltende over meg. Bilturen fra Kolbotn og hjem var fin gitt. Dunkende hodepine og med en stor trang til å kaste opp!

Føler meg som supermom nå. Vi skulle jo ha koselørdag med hjemmelagd pizza, som han elsker! I stedet sovnet han i bilen og jeg hadde ikke ork til noe annet enn å bære han rett i seng. Tidlig kvelden gitt, uten verken barne-tv, pizza eller lørdagskos :-( Får bli pizza til frokost i morgen i stedet tenker jeg... Det er lov!

Det betyr natterangler i natt eller en usedvanlig tidlig start på dagen i morgen. Kanskje vi trenger det begge to i kveld, litt ekstra hvile?! Hodet mitt skriker i hvertfall etter en pause!

Straks kommer kjæresten. Jeg har jo invitert han på pizza. Kan fort hende han blir kokken i kveld, som må dulle litt med dråget som har kollapset på sofaen!

Ellers har vi hatt en fin dag. Ingen planer ble til fult kjør gitt. Blir fort sånn, men kosa oss det har vi! I morgen skal vi på en liten "utflukt". Vi reiser med mammaen og søsteren til Nicklas for å se vår første bortekamp! Krysser fingrene for seier :-)

Ha en fin kveld - med eller uten tømmermenn!

2 kommentarer:

Véronique sa...

God bedring til deg :)

Mot hvem skal dem spille? Håper at Langhus vinner i morgen :)

Monica Jensen sa...

Takk for det :-) Follo skal spille mot Nøtterøy! Satser på at de henter hjem 2poeng :-)