mandag 14. november 2011

Tilbake til hverdagen

En langhelg i London gir deg ikke akkurat masse energi. Det var tre slitne jenter som ankom Rygge flyplass i går ettermiddag. Men verdt det? Uten tvil! Vi har hatt en super helg :-)


I det jeg kom til Norge kom det voldsomme savnet etter lillegutt for fullt. Han har ferie med pappaen sin frem til i morgen. Da jeg ringte han i går var det en glad gutt i andre enden. Han lurte på om jeg hadde det fint i London med mammaen til Mathias (Linda), og så lurte han på når jeg kom hjem til han. Det var en rørt mamma da, som kjempet mot tårene. Så godt det skal bli å se han igjen!

Deretter gikk turen videre til FolloTrykk Arena. Kjæresten skulle spille kamp! Follo vant, hurra!! :-)


Det var godt å se han igjen. Vi ble liggende og prate til langt på natt. Fy fy! Jeg kjenner det i dag. Sovnet nesten på kiropraktorbenken i dag morres, og det er godt gjort ;-) pain!

Nå er det jobb i enda noen timer, deretter i møte, og i kveld skal jeg bare kose meg på sofaen mens Nicklas lager god middag til oss. Han sitt forslag ;-) Jeg er heldig, gjort et godt valg når det kommer til han! :-)

2 kommentarer:

mammaKine sa...

Høres ut som en morsom tur! Regner med at dere har kost dere :-)

Monica Jensen sa...

Vi kosa oss masse :) Så forresten kjæresten din på flyturen hjemover :) vil du sende meg adressen din på mail,og hvilket av smykkene du ønsker deg? :)