tirsdag 29. november 2011

Tja.. Faen?

Rakk å åpne manuset, tenke over hvor mye det blåste ute, og vips... Der gikk faen meg strømmen i hele Tomter. Pc-en døde umiddelbart, i likhet med telefonen min - snart...

Kjenner jeg blir en smule oppgitt nå. Den ikke-eksisterende tålmodigheten min takler dette svært dårlig.... Dessuten er det skummelt her nå. Helt mørkt. Alene. Og en liten luring som sover uten bleie fordi mammaen hans har glemt å kjøpe. Blir gøy å skifte på senga i mørket i kveld...!

Nå merker jeg at jeg er så overpositiv her at det er like greit å runde av. Tilbake til steinalderen. JADA!

2 kommentarer:

Lammelåret sa...

Huffda, ting har en tendens til å hope seg opp. Du er tom for stearinlys også?

En bedre dag ventes i morgen!

Monica Jensen sa...

Strømmen kom plutselig tilbake, da jeg satt her uten verken strøm eller telefon. Rakk å bli så og si ferdig med manuset også. Wee. Nå er det natta :) Sov godt!